• 2017-06-19
  • 0
Skydda huden i solen!

Under sommaren är det extra viktigt att ta hand om huden på rätt sätt och skydda sig. För även om solen är underbar och härlig, så är det ändå vår största orsak till förtida åldrande av huden. Vi får linjer, rynkor och pigmenteringar.. Ska man välja en antiage produkt så är det egentligen ett solskydd du ska välja, så pass mycket påverkar det vår hud negativt.

Så vad kan vi då göra för att skydda oss?

Ett bra solskydd är givetvis viktigt. Ett bra solskydd skyddar mot både UVA och UVB strålar. Använd gärna spf 30 eller högre. Det man ofta gör fel är att man tar för lite av solskyddet. Till ansiktet bör man applicera ca en halv tesked av solskyddet, och till kroppen en handfull med creme. Detta låter mycket, men det är vad som rekommenderas för att få full effekt av produkten. Att applicera regelbundet, varannan timme gärna, är också viktigt. Detta är extra viktigt om du badar eller svettas mycket. Sedan det viktigaste – se solskyddet som ett komplement till skuggan, inte istället för..

Ett bra solskydd som skyddar mot både UVA och UVB strålar samt också ger mycket fukt med hyaluronsyra är Dermaceutics Sun Ceutic spf 50. Den går också jättebra att lägga en makeup över och täpper inte till porerna.

Bra att använda som komplement till ditt solskydd är antioxidanter. C25 Creme från Dermaceutic är mycket bra att applicera under Sun Ceutic. Den innehåller mängder av antioxidanter, bl.a. 25 % c-vitamin, och ger huden ett biologiskt skydd mot solen och förhöjer solskyddets effekt. C25 Creme ger inte bara skydd, den ger också en fin lyster och hjälper till att jämna ut hudtonen. Dessa två produkter är en superbra kombination!

Efter att ha varit i solen, och om man mot förmodan skulle fått en rodnad på huden och är irriterad, så finns det en produkt från Dermaceutic som är som ett plåster för ett sår. Den heter K-ceutic och är en creme som direkt är rodnadsdämpande, lugnande och skyddar skönt huden.

Så ta hand om er hud i sommar- glöm inte solskyddet!

2017-06-19 Mode & Skönhet

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Relaterade inlägg

Konfirmation, skolavslutningar, bröllop, midsommar och härliga semesterdagar. För allt letar vi ofta den perfekta outfiten. Över lag tror jag vi är lite dåliga på att tänka multiuse. Hur ofta har du inte…

Vem vill inte ha fina sommarfötter? Och det skall vara enkelt förstås. Salvequicks Exfoliating Socks är den perfekta lösningen! Du klipper upp sockorna, trär dem på fötterna, väntar 90 minuter sen sköljer…

San Francisco är en fruktig och söt drink som tillsammans med sin bas av vodka och söta bananlikör lyftes av apelsinjuicens friska sötma. Grenadin agerar färgsättare och rent färgmässigt erhålles något som…