• 2017-04-27
  • 2
Äntligen ljusare!

Vad härligt det är när det äntligen börjar bli lite ljusare både på morgonen och på kvällen.
Kan inte låta bli att fundera lite på allt man vill göra i hemmet när våren kommer. Med stort hus och 900 kvm tomt finns det förstås ganska mycket att välja mellan. Plantera i trädgården, måla om eller kanske nya möbler?
När jag ramlade över denna bild från Meg Ryans hem på ElleDecor.com insåg jag att jag alltid kommer att drömma om det där STORA huset vid stranden med högt i tak, altandörrar på vid gavel och havet som brusar utanför.
Men då får jag nog överväga att flytta till varmare breddgrader.
Drömma kan man ju alltid.

/Linda

2017-04-27 Inredning

Kommentarer

helen 5 år sen

Drömma är bra 🙂
Kramar från Boden 🙂

Tawnya Tighe 5 år sen

Tjabba trevligt inlägg. Jag har en fråga, hur ökar man i muskelmassa?. Tack på förhand!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Relaterade inlägg

Min man tittar på mig när jag kommer in med påsen i handen och suckar. – Har du köpt flera kuddar!? Tillbaka får han en blick som han sett förut. Jag älskar…

Hej, Här tänkte jag visa lite på hur lätt det är att ändra intrycket i ett rum enbart med hjälp av färgen och materialet på kuddarna. Fåtöljen är alltså densamma (från PB Home).…

San Francisco är en fruktig och söt drink som tillsammans med sin bas av vodka och söta bananlikör lyftes av apelsinjuicens friska sötma. Grenadin agerar färgsättare och rent färgmässigt erhålles något som…