• 2017-04-11
  • 0
Klart dammsugaren kan stå framme!

Ni känner säkert igen det. Damm, grus, matrester. På golvet. Man irriterar sig men orkar inte släpa fram dammsugaren igen från det där städskåpet som man aldrig lyckas få någon ordning i och så fort man öppnar dörren så rasar allt ut.
Jag är pedantisk. Gillar inte smuts på golvet. Vill helst dammsuga jämt. Och därför lämnar jag ofta vår stora dammsugare framme. Mitt på golvet enligt min man.
Han har genom åren blivit något av en expert på att snubbla på dammsugaren. Oavsett vart den står. Ja, inte när den någon enstaka gång står i det där skåpet då.
För några år sedan gjorde han ett försök och köpte en vägghängd dammsugare som skulle vara ”tillåten” att ha framme. Hänga på väggen.
Otroligt fiffigt. Förutom att den var så klen att den inte klarade av att dammsuga ordentligt. Så jag fick gå efter med den stora dammsugaren varje gång.
Nu ser min samling ut såhär:

IMG_3716

Mitt senaste tillskott är en Bosch Athlet. Den är fantastisk! Förutom att jag tycker den är riktigt snygg så är den sladdlös, enkel att ladda och den är otroligt kraftfull. Maximal effekt på alla typer av golv!
Och det är inte allt. De är otroligt lätt att ladda och det går fort. När batteriet är laddat kan du utan problem dammsuga i 60 minuter utan avbrott. Sensorkontrollen på framsidan indikerar när det är dags att ladda. Den går också att vika helt bakåt vilket gör det enklare att nå in under t ex möbler.
Och bland det bästa av allt, inga dammsugarpåsar! Hur många gånger har man inte stått där i affären och svurit för att man inte kommer ihåg vad det nu är för dammsugare man har hemma. Man får chansa. Filtret som sitter i är superenkelt att rengöra och en LED-signal talar om när det är dags.
Den står upp utan stöd så när du är klar placera den där du tycker. Kanske inte mitt på golvet då så någon kan tänkas snubbla på den.

Rekommenderas varmt till alla pedanter där ute!

/Linda

IMG_3718 IMG_3719 IMG_3721 IMG_3723 IMG_3724

I samarbete med Bosch

 

2017-04-11 Aktuellt

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Relaterade inlägg

Jag älskar genomtänkta prylar. Speciellt när flera olika behov är komprimerade i en. Som det här glasögonfodralet min man vann i en tävling på ett event häromdagen. Synsam har tagit fram ett glasögonfodral…

San Francisco är en fruktig och söt drink som tillsammans med sin bas av vodka och söta bananlikör lyftes av apelsinjuicens friska sötma. Grenadin agerar färgsättare och rent färgmässigt erhålles något som…