• 2016-05-16
  • 0
Fräsch och doftande sallad till grillat

Välj valfritt kött och lägg på grillen.

Servera en fräsch sallad till som du gör med: mindre salladsblad, rivna morötter, riven vitkål, tärnad gurka, persilja, koriander och tärnad avokado.

Dressing: ljus thaisoya, ingefära, limejuce, sesamolja, plommonsås och chilisås.

Vintips: Beaujolais Villages från Georges Duboeuf.

2016-05-16 Mat & Dryck

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Relaterade inlägg

Jag älskar genomtänkta prylar. Speciellt när flera olika behov är komprimerade i en. Som det här glasögonfodralet min man vann i en tävling på ett event häromdagen. Synsam har tagit fram ett glasögonfodral…

Under sommaren är det extra viktigt att ta hand om huden på rätt sätt och skydda sig. För även om solen är underbar och härlig, så är det ändå vår största orsak…