• 2015-12-03
  • 0
Ekologisk julöl på julbordet

Vilken dryck serveras på julbordet hemma hos dig? Just kring jul är det många olika traditioner som får leva vidare. Öl och snaps verkar vara den som många håller fast vid även om julmusten också tar plats. På senaste år har även en hel del rött vin dykt upp som passar mycket bra till den delen av julbordet med lite lättare mat. Vi har hos Dryckeslistan.se spanat in tips på ekologisk julöl som passar perfekt till julbordet.
Du hittar mer om de olika ölsorterna och många fler recept här.

2015-12-03 Mat & Dryck

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Relaterade inlägg

Jag älskar genomtänkta prylar. Speciellt när flera olika behov är komprimerade i en. Som det här glasögonfodralet min man vann i en tävling på ett event häromdagen. Synsam har tagit fram ett glasögonfodral…

Under sommaren är det extra viktigt att ta hand om huden på rätt sätt och skydda sig. För även om solen är underbar och härlig, så är det ändå vår största orsak…