• 2015-12-03
  • 0
Ekologisk julöl på julbordet

Vilken dryck serveras på julbordet hemma hos dig? Just kring jul är det många olika traditioner som får leva vidare. Öl och snaps verkar vara den som många håller fast vid även om julmusten också tar plats. På senaste år har även en hel del rött vin dykt upp som passar mycket bra till den delen av julbordet med lite lättare mat. Vi har hos Dryckeslistan.se spanat in tips på ekologisk julöl som passar perfekt till julbordet.
Du hittar mer om de olika ölsorterna och många fler recept här.

2015-12-03 Mat & Dryck

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Relaterade inlägg

San Francisco är en fruktig och söt drink som tillsammans med sin bas av vodka och söta bananlikör lyftes av apelsinjuicens friska sötma. Grenadin agerar färgsättare och rent färgmässigt erhålles något som…

San Francisco är en fruktig och söt drink som tillsammans med sin bas av vodka och söta bananlikör lyftes av apelsinjuicens friska sötma. Grenadin agerar färgsättare och rent färgmässigt erhålles något som…