• 2015-11-25
  • 1
Årets julklapp: Robotdammsugaren

Varje år meddelar företaget HUI vilken produkt som är årets julklapp.
För att erhålla titeln Årets Julklapp ska ett eller flera av följande tre kriterier uppfyllas:

• Produkten skall vara en nyhet eller ha fått ett nyväckt intresse under året.
• Produkten skall representera den tid vi lever i.
• Produkten skall svara för ett högt försäljningsvärde eller säljas i ett stort antal enheter.

I år gör vi tydligen ytterligare ett försök att förenkla i den stressade vardagen och årets julkapp blir därför en Robotdammsugare.
Men vi kan ändå inte låta blir att undra om det inte gått för långt? Behöver vi verkligen robotar till att underlätta i den stressade vardagen? Borde vi inte istället försöka fokusera på att minimera stressen?
Vi här på redaktionen är rörande överens om att vi förmodligen skulle blir mer stressade när man inser att den dyra robotdammsugaren vi investerat i inte klarar av att dammsuga på alla de platser som krävs och att man ändå springer runt med den vanliga dammsugaren efteråt.

Nä, vi satsar nog de pengarna på annat istället.

2015-11-25 Aktuellt

Kommentarer

Mr. Hockey 2 år sen

Vi väljer bort den till förmån för lite skit i hörnen!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Relaterade inlägg

Jag älskar genomtänkta prylar. Speciellt när flera olika behov är komprimerade i en. Som det här glasögonfodralet min man vann i en tävling på ett event häromdagen. Synsam har tagit fram ett glasögonfodral…

San Francisco är en fruktig och söt drink som tillsammans med sin bas av vodka och söta bananlikör lyftes av apelsinjuicens friska sötma. Grenadin agerar färgsättare och rent färgmässigt erhålles något som…