• 2014-12-19
  • 5
2014 – Jultröjans år?

 

Vi har sett dem i nästan varje amerikansk julfilm. Vi har skrattat åt dem i Bridget Jones dagbok och det är väl inte bara jag som fått rysningar av jultröjor med diverse renar, granar och bjällror på? Julslipsarna, de har vi ju vant oss vid men jultröjan har inte nått min släkt. Men i år är den här, med buller och bong och den är till och med riktigt het sedan vet jag inte om min släkt är där riktigt ännu. Är Ni redo, vad tycker Ni om den mönsterstickade jultröjan?

/Tove Castor

Kommentarer

Lillan 3 år sen

Jag ääälskar dessa jultröjor 🙂 Införskaffade min första härom månaden, en röd och vit stickad tröja med texten ”Merry Christmas Ya Filthy Animal” från filmen Home Alone 2. Jag är en riktig sucker för julen. Älskar allt som hör julen till och Amerikanarna går ju verkligen all-in när det kommer till dekorationen. Jag tycker det är hög tid att jultröjorna blir poppis i Sverige också, de är ju liite fina också. Lite sådär ful-fina. But I like it!

Sara 3 år sen

Hej!!!
Älskar dessa tröjor, men vet inte vart man kan hitta dem….
Kan någon hjälpa mig?

Svar på kommentaren:
tovecastor 3 år sen

Som sagt, H&M hittade jag just de här tre. Såg ni förresten Sofia Wistam i morse på Nymo? Hon hade en variant med en kissande tomte på. Like?

Elin 3 år sen

Jag tycker de är riktigt coola!! 🙂 Köpte en på Ullared som är glittrig med en ren i tomteluva på 🙂 Den fick toppbetyg på julfirandet på jobbet!

Svar på kommentaren:
tovecastor 3 år sen

Alla dessa tre kommer faktiskt ifrån H&M som faktiskt har ett par varianter till. Just i år verkar det finnas en uppsjö så happy shopping!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

San Francisco är en fruktig och söt drink som tillsammans med sin bas av vodka och söta bananlikör lyftes av apelsinjuicens friska sötma. Grenadin agerar färgsättare och rent färgmässigt erhålles något som…