• 2014-12-16
  • 0
Ta tillvara på festen – Stylistens val

Svart med guldkant från Michael Kors/Rött från Stylein/Svart med dramatisk rygg från Malene Birger

Bild05

Randigt på tvären från Stylein/Asymmetriskt röd från BACK/Svart med flirtig axel från Stylein

 

Jag tycker verkligen att vi ska ta tillvara på helgernas alla festliga tillfällen och passa på att klä upp oss. Jag har valt ut sex inspirerande klänningar som har den perfekta balansen när det kommer till att visa lite hud men inte för mycket, som smickrar kvinnokroppen och låter oss vara lite sådär lagom sexiga. Svart är ett säkert val men visst är man lite sugen på rött till julen, eller varför inte något grafiskt som den randiga från Stylein?

Stylein går verkligen från klarhet till klarhet och jag är inte ett dugg förvånad att tre av sex klänningar som föll mig allra bäst i smaken kommer från dem. Men av dessa sex har tom jag svårt att välja – kan man köpa allihopa?

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Relaterade inlägg

Byxdressen från Stylein har jag sneglat på ända sedan vi hade den med i studion för snart 6 veckor sedan, eller egentligen ända sedan visningen jag jobbade på för ett år sedan…

San Francisco är en fruktig och söt drink som tillsammans med sin bas av vodka och söta bananlikör lyftes av apelsinjuicens friska sötma. Grenadin agerar färgsättare och rent färgmässigt erhålles något som…