• 2014-12-03
  • 1

När inbjudan till OPI’s visning för samarbetet med bästsäljande bokserien ”Fifty Shades of Grey” trillade in i mailkorgen så var det ju svårt att tacka nej 🙂 Väl på plats möttes vi av en spännande trailer på filmen som har efterlängtad premiär i februari och för att stilla begäret så fanns även en ”Mr Grey” inhyrd för kvällen att vila ögonen på. Mycket trevligt:)

Kollektionen består givetvis av gråa lack i olika nyanser samt ett glittrande lack med inslag av blått och ett klassiskt rött lack. Vi fick även en titt på vårens kommande kollektion med en hel del färgstarka godbitar.

OPI’s ”Fifty Shades of Grey”-kollektion hittar ni i butikerna i januari.

 

opififtyshades

 

 

2014-12-03 Mode & Skönhet

Kommentarer

Ann-Sofie 3 år sen

Å vilken kväll! Snygga färger

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Relaterade inlägg

Under sommaren är det extra viktigt att ta hand om huden på rätt sätt och skydda sig. För även om solen är underbar och härlig, så är det ändå vår största orsak…

Konfirmation, skolavslutningar, bröllop, midsommar och härliga semesterdagar. För allt letar vi ofta den perfekta outfiten. Över lag tror jag vi är lite dåliga på att tänka multiuse. Hur ofta har du inte…

San Francisco är en fruktig och söt drink som tillsammans med sin bas av vodka och söta bananlikör lyftes av apelsinjuicens friska sötma. Grenadin agerar färgsättare och rent färgmässigt erhålles något som…