Kommentarer

Sussi 4 år sen

Ja toppen från Hunkydory var snygg men, 1799 kr är ju löjligt dyrt! Vem tusan betalar så mycket för en enkel topp!

susann_andresen@hotmail.com 4 år sen

Håller med dig såå snyggt med djupa urringningar:) Är t-shirten också Hunky Dory?

Hälsningar Susann

Tina 4 år sen

Det är galet snyggt, men jag tycker det är så svårt med djupa ringningar, det känns alltid som om jag borde ha nåt under! Tuttarna är visserligen små och fina så de sitter på plats även utan BH, men jag känner mig så naken (och platt). Och så fryser man lite och så står bröstvårtorna rätt ut genom tröjan.. Fast det spelar kanske ingen roll?
Hur gör man egentligen?
Är det bara jag som funderar på sånt här? 🙂

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Relaterade inlägg

I år fick Hynkydory öppna Fashion Week ss15, och de gjorde de verkligen. Själv följer jag catwalken via webb och sociala medier idag men längtar tills imorgon för det går inte att…

Häromdagens reabonanza: Klänning/Hunkydory (rea Åhlens City), Svart kimono/Indiska (reafynd liknande den på bilden), Väska Alexander Wang (min är säsongens vilken har andra hörn, inte rea tyvärr..) Sko/Norrback (rea Footway, liknande dem på…

San Francisco är en fruktig och söt drink som tillsammans med sin bas av vodka och söta bananlikör lyftes av apelsinjuicens friska sötma. Grenadin agerar färgsättare och rent färgmässigt erhålles något som…