• 2014-03-24
  • 1
I wish!

Medan vi fortfarande har fantastiska Rodebjer på näthinnan måste jag passa på att visa vad jag drömmer om till sommaren. Eller egentligen drömt om länge om jag tittar tillbaka HÄR .
Den här kimonoklänningen är magisk!

Och den här klassiska Candice Dress inbillar jag mig att jag skulle använda varje dag, eller i alla fall varannan.

CRUD61_blk_Lr-1

Mitt lyckopiller till kompis Emelie fick mig att öppna ögonen för den här klänningen också. Den är också otroligt fin. Blå och vit-mönstrat är verkligen något som blivit större och större under de senaste åren. Mormorsporslinen är verkligen tillbaka!

Även denna klänning går att ha öppen fram alternativt knäppa några knappar och bära jeans med hög midja under. Nu får sommaren gärna komma tycker jag!

SAKI_FLORAL_INDIGO

 

Titta också hur snyggt det är med blått och varma metaller som koppar och roseguld!!

xx

2014-03-24 Mode & Skönhet

Kommentarer

mia 2 år sen

Sista klänningen vet du vart den kommer ifrån? Oerhört snygg!!!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Relaterade inlägg

De mönstrade byxorna får vi i te nog av. Jag gillar de här som har ett snyggt scarvesprint i blått och vitt de ser väldigt ”Celine” ut och passar både med klackar…

San Francisco är en fruktig och söt drink som tillsammans med sin bas av vodka och söta bananlikör lyftes av apelsinjuicens friska sötma. Grenadin agerar färgsättare och rent färgmässigt erhålles något som…