Tävlingen i detta inlägg är nu avslutad! Alla vinnare kontaktas via mail!

Har man en tillräckligt täckande foundation så kan man dölja de flesta skavanker. Men att täcka ojämnheter i huden, som till exempel synliga porer, det är inte lika enkelt.

Den mest effektiva krämen jag har testat är L’Oréal Paris Nude Magique Blue Cream, som endast ger pyttelite täckning och istället jobbar med att jämna ut hudens ojämnheter!

Man kan använda den ensam om man bara vill att porerna ska synas mindre, eller som en primer under sin foundation om man även vill ha ett heltäckande resultat. Krämen jämnar ut hyn och ger en len och skön yta.

Jag tänkte nu visa er både hur man applicerar Blur Cream, samt resultatet med och utan foundation. Det är svår att få porer och sådana småskavanker att synas på helbilder med hela ansiktet, så jag bjuder även på närbilder på mina fina porer 🙂

Här är resultatet före och efter blur cream + foundation över det.

Porerna är helt osynliga! Och inte bara på bild – i verkligheten också! Om ni trycker på bilderna så ser ni dom i större format.

loreal-nude-magique-blur-cream-recension

Krämen finns i två olika nyanser Light/Medium eller Medium/Dark, och kostar ca 169kr.

Eftersom den bara är pyttelite färgad så räcker det med att gå efter om man är mörk eller ljus i hyn.

appliceringmetoder-loreal-blur-cream

Det finns två olika sätt att applicera:

Appliceringsmetod 1 – Punktapplicering
Om man bara har ojämnheter på vissa områden i ansiktet, exempelvis bara kinderna, så dutta bara små krämklickar på problemområdet och smörj sedan in hela ansiktet utifrån de klickarna.

Appliceringsmetod 2 – Lagerapplicering
Om man har mycket ojämnheter i hela ansiktet, så kan man smörja in krämen som en hel bas över ansiktet. Var försiktig så att du inte tar för mycket bara, då kan det bli svårare att applicera foundation över. Ett hyfsat tunt lager räcker.

före-efter-porer-på-näsan-blur-cream

Porerna på näsan, före och efter Blur Cream.

före-fter-nädbild-loreal-blur

Även på kinden ser man lite skillnad före och efter Blur Cream.

Men den största skillnaden är när man sedan kompletterar med foundation som täcker det sista! :

före efter porer på näsan

före-efter-närbild

före-efter-helbild blur cream

Helbilderna är tagna med olika inställningar på kameran, båda är med Blur Cream och Foundation.

före-efter-helbild

Fantastiska resultat va? 🙂

Tävling!
ModernMom tävlar även ut L’Oréals Blur Cream till tre lyckliga vinnare! Kommentera detta inlägg och tipsa om din favoritprodukt från L’Oréal så är du med och tävlar! Har du aldrig testat någonting från märket, så går det lika bra att leta upp den L’Oréal-produkt som du helst skulle vilja testa. Glöm inte att fylla i din mailadress!

Lycka till! Kram, Helena

Detta inlägg görs i samarbete med LÓreal Paris.

Kommentarer

Lajnda 4 år sen

Oj, här är det ju bara ett måste med ett inlägg! Eftersom jag är jätteusel på att använda olika produkter så har jag inte så bra koll på vad min favorit skulle vara?!

Men det känns ju helt klart som om den här skulle kunna kvala in där ganska lätt 😉
Så jag säger att jag misstänker att L’Oréals Blur Cream blir en favvis för mig!!

Cissi 4 år sen

Oj.. det är bara att instämma i att du fick ett fantastiskt resultat!! Måste verkligen prova denna produkt och skulle bli jätteglad om jag vann. 🙂
Det finns många produkter jag gillar från Lóreal, men favoriten är nog ”Eye & Lip make-up remover waterproof”. Är även väldigt nyfiken på att prova ”True match foundation” som jag just köpt.

Tack för en bra blogg!

Pia 4 år sen

Hej…
Min favorit produkt är Nude Magique BB concealer….och jag är mkt sugen på att testa deras nya Blur cream….

kristina_lindblom@yahoo.com 4 år sen

Jag älskar formligen älskar BB creamen å skulle verkligen vilja prova den här oxå!

carolina persson 4 år sen

hallå
låter som en produkt för mej som ej gillar foundation,men gärna vill dölja stora porer.
Jag använder alltid L’oreals hårspray Elnett.

Johanna V 4 år sen

Min favoritprodukt är Yves Rochers hårolja. Jag tar den i håret ca en kvart innan jag ska in i duschen och mitt hår håller sig superfint! Är jättenyfiken på denna Blur-krämen…tänker absolut köpa en egen och använda före foundation:-):-)

Svar på kommentaren:
Johanna V 4 år sen

Min favoritprodukt från Loreal är BB-krämen, i början var jag skeptisk till de små kornen men nu vill jag inte ha ngn annan!!

Mathilda Karlsson 4 år sen

Ååå denna skulle jag vilja vinna och prova på. Verkar bra!
Min favoritprodukt från loreal är true match mineral foundation. Ger naturlig täckning om man applicerar tunnt och mer täckning vid ytterligare en applicering. Sitter bra hela dagen och är ganska vattenresistent.
Hoppas jag vinner =)

Marie 4 år sen

Min favorit är BB cremen.Ett måste för mig.

Maria 4 år sen

Hej!
Jag älskar deras glam bronze duo puder…på sommaren använder jag
Bara det, på vintern och hösten använder jag det när jag ska på fest eller känner mig blek. jag brukar antingen använda det i hela ansiktet, då särskilt på sommaren när jag använder det nu brukar jag ta det och markera kindbenen lite extra!

Jag ser framåt att få testa denna magic blur cream!

Ha det fint och Tack för alla tips!!!

Kram

JuliaRo 4 år sen

Jag skulle vilja testa true match.
Tävlar med den 🙂
Vill gärna vinna en blir cream 🙂
Köper så sällan smink/tänker på mig själv som mamma/kvinna.
Hjälp mig genom att jag får vinna en sån där kräm.
Gillar din blogg massor 🙂
Hade loreal när jag gifte mig minns jag 🙂
Kram Julia 🙂

Mia 4 år sen

Jag gillar L’oreals hårspray Elnett. Men den här produjten måste jag bara prova!

Lotta L 4 år sen

Min favorit är nog Eye & Lip remover, men det finns ju mycket som jag gillar från märket! Men ska jag bara säga en, så säger jag den!

Hanna 4 år sen

Vilket bra inlägg, tack för tipset!
Min favoritmascara är Telescopic från Loreal, har provat de flesta märken men finns ingen som är så bra. Fransarna blir helt perfekta.

mirela 4 år sen

Men gud!!! Vilka resultat!

Jag har väldigt synliga porer på både näsa och kinder så det vore ju en dröm att vinna en sådan!

VOLUME MILLION LASHES EXTRA BLACK Mascara är min AAAAABSOLUTA favorit produkt från L’Oréal. Jag har provat sååå många mascaror och det är väldigt FÅ som jag tycker om. Jag gillar gummiborstar och denna mascara är nog den enda som gör mina fransar rättvisa. Den tynger inte ner fransarna och ger mycket längd och volym också. Jag är väldigt kräsen när det kommer till mascaror men denna gör mig verkligen inte besviken.

Alltså den är verkligen bäst haha!

Rosa 4 år sen

Tusen tack för tipset och den utförliga beskrivningen, perfekt för mig som är så dålig på sådant här men vill så gärna. Kommer absolut att köpa denna foundation och printa ut det du har skrivet, så bra.
Ha en mysig fredagskväll och helg.

Erika 4 år sen

Åhh verkar vara perfekt till min röda näsa. =P Min favoritprodukt från loreal är Extra Volume Collagene Mascara. Ger jättefina separerade fransar, trots en miss med fransböjaren (jag är nu mera ögonfranslös i ytterkant på ena ögat.;) )

Linda 4 år sen

Hej o tack för bra blogg! Min favorit är True match foundation.
Vad lustigt, fick idag ett prov på Blur cream i tidningen som jag testade. Älskade den och tänkte denna får jag köpa. Så har du tävling samma dag. Hade blivit jätteglad om jag vann

Cecilia Andersson 4 år sen

Verkar vara en toppen kräm, som hade varit perfekt för att täcka mina porer på näsan!
Min favorit produkt är Miss Manga mascaran som är helt suverän även för mig som har korta fransar! Måste bara säga att jag inte klara mig utan klassikern Elnette hårspray heller

Lisa 4 år sen

Wow, denna produkten verkar superbra och vilket resultat!!
Älskar både Nude magique BB-cream och concealer och använder dom varje dag så denna hade nog varit super att komplettera med 🙂

Therese 4 år sen

Har funderat länge på om den där krämen är värd att köpa och det verkar ju absolut så!
I alla fall så är Loreals Super Liner Perfect Slim hur bra som helst.
Enkel och snabb att använda och sitter hela dagen. 🙂

Felicia S 4 år sen

Hej! Jag är jättegärna med i tävlingen! Den här creamen verkar jättebra och jag har rätt mycket ojämnheter och porer som jag har svårt att täcka så det skulle verkligen vara kul att få testa på något nytt. Jag har dock inte testat någon produkt från L’Oréal tidigare men förutom deras Blur cream skulle jag vilja testa deras True match puder. 🙂

Mona 4 år sen

Oj,verkar vara en bra kräm,min favorit produkt från loreal är foundation infllible den är täckande.

Katarina 4 år sen

Min favorit är mascaran False Lash Wings, den kommer åt även mina korta fransar och gör dem långa och fina.

Jag vill gärna prova Blur Cream och skulle bli jätteglad om jag vann 🙂

Tack för en fantastisk blogg, så mycket inspiration varje dag som har gjort att jag vågar prova fler färger och varianter av sminkningar.

Ha en trevlig helg!

Kimsan 4 år sen

Jag använder L’oreals Nude BB crème och kajalen Infallible indefectible varje dag! Skulle gärna vilja prova den här nya produkten som komplement, rena magin.
Tack för otroligt tydliga och bra före/efter-bilder!
Trevlig helg!

Ann 4 år sen

Det finns en produkt som jag använt i flera år min självklara favorit Glam Shine 6h
Den nya produkten är en en sådan som jag letat efter, äntligen kommer jag kunna dölja mina pigmentförändringar!

Malin 4 år sen

Två favoriter från L’oreal är Nude Magique BB Cream SPF 12 – ger en lätt och härligt täckning (+ har SPF!) och ögonskuggan Infallible Eye Shadow ”Forever Pink” – en riktigt vacker skimrig rosa ögonskugga som ser fin ut på egen hand men även blandad med andra nyanser. L’oreal Blur Cream verkar överraskande bra måste jag säga efter att ha sett dina bilder – hade varit roligt att få testa själv!

Elsa Moberg 4 år sen

Har faktiskt inte testat så mycket från loreal men deras 6h lipgloss ÄLSKAR jag! Sedan skulle jag gärna vilja testa deras True Match foundation någon gång 🙂

Anna 4 år sen

Har inte provat några av deras produkter än, men är väldigt nyfiken på L’Oréal Paris Nude Magique Blue Cream 🙂

Kristina von Brömsen 4 år sen

Den hade vart underbar att vinna då jag har extremt ‘håliga’ kinder!!!
Min favoritprodukt från L’Oréal just nu är deras silverschampo!! 😉

cia johnsson 4 år sen

den här produkten verkar perfekt för mig! är så trött på mina stora porer…. är inne på min andra liknande produkt (2 olika märken) och den första funakde inte alls. den andra är jag fortfarande lite osäker på. det är dyrt att testa sig fram…. *s* så att vinna vore ju toppen. =)

jag har inte så mycket från loreal, men bl a några ögonskuggor; chrome shine och de är SUVERÄNA! =D

Molkan 4 år sen

Jag älskar Nude Magique CC Cream Anti-Redness då den täcker mina röda partier perfekt och det är i princip det enda jag använder på sommaren! Det som är tråkigt är att den bara finns i en färg då den är alldeles för mörk för mig just nu.

Elinor 4 år sen

Vilket toppen inlägg! Tack för all inspiration.
Skulle vara hur kul som helst att vinna, har en hel porer i både panna, näsa, kinder och haka.

Blur cream skulle vara den första produkten jag testar från L’Oreál 🙂

Carolin 4 år sen

LÄTT deras Color Riche Quads.. Har 2 olika nu och känner jag mig själv lär det bli fler. Otroligt bra och så jäkla snygga färger! Love love love.. 🙂

Kram!!!

Ida 4 år sen

Min favoritprodukt ifrån L’Oréal Paris är Telescopic Mascara Carbon Black. Gummiborsten separerar fransarna perfekt samtidigt som den lyxiga formulan gör mina fransar långa och kolsvarta.
Den känns så lyxig och är av hög kvalité, till ett mycket bra pris! Jag kan verkligen inte klara mig utan denna maskara, den får mina ögon att se mycket piggare ut.
Jag är jättenyfiken på att testa Blur Cream. Den produkten tror jag hade passat min hy väldigt bra, eftersom jag har problem med stora porer.

RMCK - en skönhetsblogg 4 år sen

Oj vilket bra resultat! Min favoritprodukt från L’Oréal är deras True Match Foundation 🙂 Den täcker otroligt bra, men känns lätt på huden och resultat blir jättefint och fullt med lyster! Har skrivit en recension (med bilder) om den här: http://rmck.blo.gg/2014/march/recension-loreal-true-match-foundation.html

Felicia 4 år sen

Min absoluta favoritprodukt från L’Oréal är den klassiska Volume Million Lashes-mascaran! Testar ibland andra märken men återgår alltid till den tillslut. En av få kosmetikaprodukter som faktiskt verkar hålla allt som lovas i reklamen! 🙂

Sofie 4 år sen

Min favvoprodukt därifrån är Nude Magique CC Cream! 🙂

Paulina 4 år sen

åh!! detta verkar vara det jag letat efter! måste ha denna

Mina favoriter från L’oreal är deras telescopic mascara och även lumi magique Foundation.
Älskar dessa två! 🙂 Rekommenderar dom verkligen

Emelie Karlsson 4 år sen

Åhh vilket fint resultat! Svårt att få till ett sånt fint och jämnt resultat på basen 🙂
Min favorit sminkprodukt ifrån L´Oréal är nog deras Volume Millions Lashes mascara! Och det är den ända produkten som jag har därifrån men nu blev man väldigt nyfiken på denna Blur Cream! 🙂

Elin H 4 år sen

Blir sjukt sugen på att testa denna. Tror personligen jag skulle använda den mycket för sig själv när man inte är sugen på mer täckning än så.

Min favoritprodukt från L’Oréal är just nu deras Glam Bronze Duo Sun Powder i färgen Blonde Harmony. Den ger en så fin, väldigt diskret solkysst look åt kinderna. Älskar den såhär på våren!

Melina 4 år sen

Shit, vilket resultat!!
Har också synliga porer så denna måste jag ju testa! 😀

I övrigt är min favvoprodukt från Loreal deras CC Cream Anti Redness! Då jag har väldigt röda kinder och ett stort födelsemärke i pannan, som även det är rött, så jämnar den ut hudtonen riktigt bra på mig! Går inte en dag utan den! 🙂

Kram!

Sara 4 år sen

Åh, en sådan skulle bu vara perfekt! L’oreal var väldigt många bra produkter, allt frånögobtill läppar, men tycker deras smknkborttagning (särskilt för vattenfast) är riktigt bra. Ett hett tips från mig alltså! Stor kram Sara

Carola 4 år sen

Jag använder alltid (oftast )Nude Magique CC Cream, men den här verkar vara snäppet bättre vore så spännande att testa.

Emma 4 år sen

Bilderna ser verkligen retuscherade ut! Herregud! Jag skulle bli överlycklig om jag vann en sån här då jag inte har lyckats hitta något som funkat på mina porer =)

Den absolut bästa L`Oreal-produkten jag har är deras ÖGONSKUGGSQADS! Helt fantastiska. Bra med pigment, håller hela dagen =) Jag har aldrig någonsin i hela mitt liv gjort slut på en ögonskugga innan jag tröttnat, men denna gapar det stoooora hål i =) Har faktiskt köpt på mig 3st nya i olika nyanser.

Susanne 4 år sen

Oj, vad jag blev sugen att testa denna Blir Cream! Jag tycker ofta att jag inte blir 100% nöjd med min bas trots bra foundation! Mitt L’Oréal-tips är hårsprayen Elnett! Ni vet den i guldflaska med en dam på som funnits för evigt! Superbra hållfasthet utan att bli som en hockeyhjälm som andra sprayer. Sprayar i ett tunt lager och kan borstas igenom efter sprayning om man önskar det. Helt klart bästa hårsprayet som finns!

linnea 4 år sen

Den bästa produkten från Loreal Paris måste vara Casting Creme Gloss Glossy Blonds. Såå perfekt för oss blonda som vill kunna ge näring till håret genom toningar sedan blir det en sådan fin finish på håret efteråt! Bleker även en aning med citronextrakt som inte är dåligt för håret. Rekomenderar starkt till alla blondiner där ute, ni kommer inte att bli besvikna! 🙂

Kraaam

Therese L 4 år sen

Min bästa läppglans kommer från Loreal. Glam shine i färgen 04 Moon Crystal 🙂 Hoppas på tur!

Caroline 4 år sen

OMG! Skulle så sjukt gärna vilja vinna, eftersom att jag har väldigt stora problem med synliga porer.

Min favorit produkt från Loreal är deras Volume Million Lashes Mascara. Den ger verkligen sjukt fina ögonfransar!

Mirre 4 år sen

Min mamma använde den och jag använder den! Klassika och underbara Elnett-sprayen är min LÓréal favvo, men efter att ha sett ditt grymma inlägg här så är jag helt säker på att jag får en ny BF i L’Oréal Paris Nude Magique Blue Cream! 🙂

Renée 4 år sen

Min favoritprodukt från L’oreal är deras ”False Lash Wings Mascara”! Den är verkligen superbra och mina fransar blir verkligen JÄTTELÅNGA! Ingen annan mascara jag testat har gjort de så långa, och den klumpar inte det minsta heller vilket verkligen underlättar. Skulle jättegärna vilja prova denna produkt från L’oreal 🙂

Linda 4 år sen

Har då aldrig testet nåt från L´Oreals men är grymt sugen på o testa L’Oréals Blur Cream. Har ganska stora porer runt o på näsan o skulle behöva ha nåt som gör dom mindre synliga! =)

Lotta Lindh Pettersson 4 år sen

Nude Magique CC Cream Anti-Redness är min räddare. Jag har eksem i ansiktet så därför har den blivit oumbärlig för mej, genom att den tonar ner det röda rejält 🙂

Maja 4 år sen

Min absoluta favvi är l’oréal elvital anti-breakage leave-in balsam. Såååå bra! Sprayar i håret efter jag har duschat och håret blir åh så mjukt och glansigt. Faktiskt så mjukt och glansigt att det nästan inte går att ha tofs för den halkar av 🙂
Skulle gärna vilja prova Blur creamen, för den verkar kunna komma att bli en stor favvi, för porer har man ju gott om.. 🙂

Caroline 4 år sen

Min favoritprodukt från L´Oréal är True Match Blush.

Sofie 4 år sen

Har endast testat deras ögonbrynspennor och älskar dem, men hade så gärna velat testa något av deras puder också!

Hade ju varit superkul att vinna denna Blur Cream, även om perosnen säger att jag inte har sådär värst mycket porer och ojämnheter så ser man ju alltid allt detta själv, och hade ju varit härligt att för en gång skull få se min egen hud så som folk runtomkring mig ser den 🙂 ..

Sofia Eriksson 4 år sen

Min absoluta favorit är ögonskuggan Color appeal mono chrome shine I färgen 154 ROSY QUARTZ. Perfekt rosa färg

Annika 4 år sen

L’Oréal Paris Infaillible Eye Shadow i Hourglass Beige är min favorit, håller hela dagen, är perfekt till en nude-sminkning och piffas lätt upp för fest med en mörkare skönt färgad skugga i globlinjen.

Oj, oj, oj vad sugen jag är på att testa denna Blur Magique, dina före och efterbilder var helt fantastiska!

XOXO

Lackert 4 år sen

Har en ögonskugga från Loreal som jag älskar, vet dock inte om den fortfarande säljs då jag haft den väldigt länge. l’oreal holographic eyeshadow 104 meteorite bronze, tycker den är super snygg och passar både vardag och fest 🙂 Blur Cream ser ju verkligen ut att ge ett sånt resultat som man vill ha 🙂

Petra 4 år sen

Intressant och bra inlägg, där vi steg för steg kan se hur vi ska lägga blue creme. Vore perfekt att ha en blue creme för att jämna ut min huds ojämnheter.
Själv är min favorit Glam Shine gloss 6h, sitter perfekt i många timmar!!

Linn 4 år sen

Vilken smart produkt! Att man inte lanserat en bra budget variant tidigare!? Utekvällarna är räddade!

Min favoritprodukt från L’Oréal är absolut deras hårfärg Castin Cream gloss! Äntligen en hårfärg som smälter in bra med den naturliga färgen utan att det ser ut som att man har en peruk på sig, som samtidigt är lättapplicerad, kommer aldrig mer vilja färga håret med en annan produkt!

Viola 4 år sen

Loreáls CC Cream Anti Redness är min livlina – har alltid haft Foundation med SPF 15 som minimum, men ändå efter en hel dag framför datorn så har jag blivit röd i ansiktet och alltid fått höra kommentarer som ”har du feber, mår du inte bra”. Men efter att ha prövat denna underbara CC Anti Redness, så ja – visst jag blir fortfarande varm i ansiktet, men det syns inte det minsta utåt – lycka! OCH jag känner mig inte ”spacklad”.

Den ser ju fantaskisk ut!

Kan den verkligen vara såå bra, skulle gärna prova den, skulle passa min hy perfekt

Kim Williams 4 år sen

Hello! Vilken trevlig liten tävling. Det är SVÅRT att bara välja en favoritprodukt från Loreal då jag är trogen användare sedan länge, men om jag måste välja en så säger jag väl just nu Glam Bronze Trio Eclat Soleil, highlighter bronzing produkt. Älskar den och använder den varje dag som highlighter, bronzer och rouge över flera delar av kroppen och ansiktet.
Det är ju mycket hype nu kring alla dessa bb, cc och blur krämer och jag är ju en av dom som testar allt och lite till. Jag har alltid haft problem med fet oljig hy och stora synliga porer. Har oftast blivit besviken men Loreal som märke generellt kan man alltid lita på och jag har mycket erfarenhet av Loreals olika produkter. Denna ser fantastisk ut och det hade varit så kul att få testa den, resultatet är ju grymt och jag tror den hade gjort underverk och trollat bort mina porer en gång för alla. Säkert perfekt som primer under foundation med om man vill ha ännu högre täckningsgrad!
Så jag hoppas hoppas att jag vinner eftersom jag aldrig haft turen på min sida tidigare när det gäller dessa tävlingar!

Petra 4 år sen

Jag har inte testat LÓréals produkter tidigare men skulle gärna vilja testa/vinna denna Blur Cream.

Charlotte 4 år sen

Måste säga att du ger jätte bra inspiration för sminkning och jätte bra skola kring LÓréals nya Blur Cream!
Jag älskar LÓréals BB cream Nude Magique BB Powder Light och skulle vilja gärna testa deras nya Blur Cream!
Men blir mer sugen på att köpa den eller helst vinna den när du verkligen visa vad den går för!

Olivia Eriksson 4 år sen

Oj, vilket resultat! Denna skulle jag verkligen vilja testa. Har väldigt fet hy och otroligt mycket synliga porer på framförallt kinderna, skulle passa perfekt!

Jag älskar ”nude magique cc-cream anti redness” då den verkligen tar bort de röda partier man har i ansiktet! Och den har bra täckning och fungerar bra för mig med fet hy!

Frida 4 år sen

Detta är svaret på mina böner! Passar den känslig o reaktiv hud?

Den loreal produkt jag är såld på nu är CC cream i grönt då den täcker lagomt mina ”bra” hud dagar! Vill gärna prova blur krämen!

Mona 4 år sen

Tror nästan inte att det är sant. Jag ser ju före och efter, absolut något för mej.

Elna 4 år sen

Jag har inte provat något därifrån men hade gärna testat True match foundationen 🙂 Och såklart denna Blur Cream! 😀

Linda 4 år sen

Använder många Loreal produkter men absoluta favoriten är volume million lashes mascara! Älskar den!

Den här cremen verkar oxå kunna bli en favorit, passar denna även om man har torr hy??
På mig lägger sig tex mineralpuder i torrhetsrynkorna och lägger på 10 år på min ålder,, inte så jätteroligt.. 🙂

väldigt nyfiken på att testa denna!

Josefine 4 år sen

Wow vad det produkten verkar bra! Är med väldigt ljus i hyn och som du nog vet som kan mkt om smink är det ofta svårt att hitta ngn foundation som matchar en, så den du testar hade man ju en vanlig dag kanske kunnat ha bara för ser ljus o fin ut!:) min favorit produkt från loreial är faktiskt deras foundation i true match den ljusaste rosé ivory:) är den ända som funkar för mig så det är verkligen en toppen foundation 🙂 rätt tunn bara så denna du testar kanske man hade kunnat testa under:) hade vatt kul att få fina o testa 🙂 tack för en toppen blogg o alla bra bilder som visar hur det ser ut 😀 kram Josefine

linnea 4 år sen

Ja tycker riktigt mkt om loreals concealer och skulle gärna lägga till denna produkt till min bas, den verkar helt fantastiskt!

Lo-Lo 4 år sen

L’Oreal för mig är lika med mascara, oavsett vilken av alla man väljer funkar den superduper å fransarna blir fantastiska! Denna produkt verkar ju oxå superduper å skulle va intressant att få testa å se om man själv kan få sådär jättevacker hy som man annars bara ser i magazin å på foton!!

Iris Sagal 4 år sen

För mig ÄR L’Oréal förbättring. Som de flesta så vill jag alltid se ut som mitt bästa jag. Detta utan att det ska ta tid eller kräva massa förarbete. Just därför är L´Oréal´s True Match serie en räddning. 10 min och jag är redo.

Nicolina 4 år sen

Min favorit produkt av L’Oreal är deras bronspuder Glam Bronze duo 101 harmony blonde. Ett nytt tillskott i sminkväskan och idag kan jag inte förstå hur jag klarat mig utan den. Det ända men behöver för att se fräsch ut.

Emma 4 år sen

Min favoritprodukt är hårsprayen Elnett som alltid håller mitt bångstyriga hår på plats! Finns ingen bättre!
Den här krämen verkar fantastisk och det är precis vad min hy behöver just nu!

Matilda 4 år sen

Har faktiskt aldrig testat något från L’oreal då jag är fattigast i universum och måste köpa mitt smink från ebay och kina för det mesta.. Hade mer än gärna velat testa denna, då min hy är precis som din, och du fick ju fantastiskt resultat!

Johanna van Setten 4 år sen

Min garanterade favoritprodukt från L’Oreal är deras Silvershampoo.
Det tar snabbt bort de gula pigmenten i håret och man kan tillochmed låta schampot vara i en längre stund så blir det som en toning. Perfekt!

Maria C 4 år sen

Jag kan verkligen rekommendera L’Oréals läppstift Color Riche i färgen 373 Magnetic Coral. Den är riktigt fin i färg och passar oss med blonda hår bäst. Läppstiftet sitter länge och innehåller Omega-3 oljor och E-vitamin för att skydda läpparna från att torka ut.

natta 4 år sen

Hejsan! då skulle jag vilja tipsa er om en annan primer från L’Oréal, Lumi Magnique Primer. Det har varit min favoritprimer nu ett tag för den ger så fin lyster och foundationen sitter som berget efter att man använt den! Men nu är jag sugen på att pröva den här nya, Blur cream 🙂 Den verkar ju ännu bättre! L’Oréal har bra produkter till priser som gör att man kan pröva sig fram och testa mer så tummen upp för L’Oréal!

Renée 4 år sen

Jag tycker att L´oreal Mineralfoundation är det bästa. Lätt att applicera och att använda, dryg och prisvärd om man är ute efter ett halvtäckande resultat.
Jag undrar dock vilken foundation du använder i detta inlägg? Jag har väldigt ljus hy som du och porer, och blev nyfiken, är väldigt imponerad av resultatet! Tacksam för svar!

Svar på kommentaren:
Helena 4 år sen

I detta inlägg har jag nudh mineral foundation, som finns på iMys.se 🙂

Marit 4 år sen

Vilket resultat! Verkar ju faktiskt funka som du ju också skriver, men det var verkligen bra före- och efterbilder!
Min favvo från L´Oreal är deras Eye & Lip Make-Up Remover. DEN klarar jag mig inte utan! Billig och finns på min mataffär, lättillgänglig, alltså! Det gillar jag!

Marit

Iris 4 år sen

Min måste nog vara hårsprejen Elnett. Håret får stadga samtidigt som det inte blir så där hårt.

Emelie 4 år sen

Har du någon bild där man kan jämföra med foundation, men utan Blur cream? 🙂

Min favoritprodukt från Loreal är deras mascaror. De liknar de dyrare mascarorna mest av de billigaste 🙂

Anna 4 år sen

Vilken skillnad!verkar vara något för en nybliven 40 åring

Tina Persson 4 år sen

Hej!
Jag använder alltid l’oreals foundation, den är kanon. Intressant att prova denna vara 🙂

Ullis 4 år sen

Loreals casting crème gloss!
Hittade denna underbara toning och sen dess är jag trogen köpare av den 🙂
Hoppas på liiite tur nu 🙂

Karin i Lerum 4 år sen

Snyggt! Var kan man köpa produkten?

Svar på kommentaren:
Helena 4 år sen

På Kicks exempelvis 🙂

Gina 4 år sen

Jag använder mascaran från L’Oréal och sminkborttagningsmedlet, superbra produkter som jag inte vill vara utan!

Maja The House And Life Of Mine 4 år sen

Jag använder loreals
Lumi Magique
Puré light primer.
En fantastisk produkt med skimmer i sig som får den tröttaste av morgon ansikten att stråla.
Maja The house and Life Of mine

Åsa Torstensson 4 år sen

Åh vad spännande! Jsg kösra mig inte utsn L’Oréal Professionnel Mythic Oil Rich Oil 🙂

Åsa Torstensson 4 år sen

Åh vad spännande! Den skulle jag vilja prova! Jag skulle inte klara mig inte utan L’Oréal Professionnel Mythic Oil Rich Oil 🙂

Linnéa 4 år sen

Måste nog säga att detta är den Loreal produkt jag helst av allt skulle testa. Mycket spännande!!
Hoppas på vinst 🙂

Bettan 4 år sen

Helt klart skulle jag vilja testa denna produkt. Har ingen vana av liknande krämer men tror att den skulle göra stor skillnad för min hy.
Verkar dessutom ekel att använda för en nybörjare som mig

Caroline 4 år sen

Min favorit just nu från L´Oréal Paris är True Match Blush. Men jag är också väldigt sugen på att testa Blur Cream!

Sofie 4 år sen

Jag har inte använt några produkter från L’oreal alls men just den här verkar ju vara helt suverän?! (så jag tippar att det blir min kommande favorit!)
Jag har emellanåt ganska mycket finnar och röda partier i ansiktet och letar därför ständigt efter någon bra concealer för att täcka med. Det skulle så göra hela min vecka om jag skulle vinna eftersom jag är en fattig student, haha 😉

Jea 4 år sen

Hej hej!
Jag har inte använt någon produkt från L’oreals men jag skulle vilja vinna denna till mon dotter som har lite problem med sin ny. Hon är student och har inte mycket pengar till smink. Vore mysigt att kunna ge denna till henne

Anna 4 år sen

I mitt hem har det alltid funnits Elnett hårspray! Mamma använde den då jag var liten och bodde hemma och jag kan bara instämma: Absolut bäst när man gör håruppsättningar som ska hålla en hel festkväll!

Helena 4 år sen

Det är många produkter från L’oreal som passerat i mitt 41 åriga liv! Mest användbara under alla år har varit hårsprayen ”Elnett”!
Vore toppen att vinna denna ”Blur cream” Har aldrig hittat en kräm som kan hjälpa mig dölja stora porer och mildra mitt problem med ytliga blodkärl på kinderna! Håller tummarna!!!

Mikaela Höglind 4 år sen

Åååå ännu en ny produkt från Lóreal. Älskar deras produkter, hade mer än gärna varit en av vinnarna i denna tävling.
Använder för nuvarande TRUE MATCH MINERAL men känner att denna nya crem skulle bli en ny favvo.

Kriztin Sjögren 4 år sen

Jag letar och testar produkter som ska minska synliga porer, men har ännu inte hittat någon bra. Behöver verkligen en bra produkt som kan trolla bort ”hålen i ansiktet” (som mina barn säger) Om denna produkt är så bra som bilderna visar kommer den att bli ett MÅSTE i min sminklåda 🙂 har inte testat någon loreal produkt tidigare vad jag kan minnas. Håller tummar å tår att jag vinner denna!! Kramar Kriztin

Sofia 4 år sen

Om produkten verkligen är så bra som på bilderna så är det ju fantastiskt. Min hy skulle bli en verklig utmaning, jag har stora porer på näsa och kinder. Vore verkligen kul att vinna denna och testa.

L’Oréal hårfärg har jag använt tidigare och varit mycket nöjd.

Kristin Ålin 4 år sen

Har varit jättesugen på att testa den, har alltid varit nöjd med LÓreal så den låter som den ultimata snabbfixen stressiga mornar 🙂

Kristina 4 år sen

L’ore’al är mitt favoritmärke, älskar deras olika mascaror!
Denna krämen kanske blir min nästa favorit?
Hoppas på tur!

Carolina 4 år sen

Har testat l’oreals CC kräm och gillar den väldigt mycket så denna nyhet skulle jag gärna vilja prova då den ser ut att ge ett väldigt bra resultat på dig:-)

Håller tummar och tår att jag vinner!!!

Somayeh 4 år sen

Hej

Älskar Loreals maskaror det är helt klart bäst
hoppas nu på tur

Karolina 4 år sen

Sedan en jobbig ungdom med mycket acne som satt sina spår av många ärr. Hoppas jag denna blur cream ska hjälpa mig att dämpa ärren och de djupa porerna på kinderoch näsa.
Så håller alla tummar att jag ska få denna chans att prova denna.

Min favorit inom loreal är Ture match foundation.

Lina 4 år sen

Min absoluta favoritmascara är ifrån loreal! Power volume collection. Den ger verkligen perfekt tjocklek och längd på fransarna

Eleonor 4 år sen

Ar problem med finnar o är väldigt mörk runt ögonen. Hat provat allt men får inte det resultatet jag vill ha. Trir denna krämen ät pricket över i.

Moa 4 år sen

Åh den där skulle jag verkligen behöva!! Letat jättemycket efter något som fungerar, blivit lite tveksam så vågar inte köpa nåt nytt som inte fungerar då ekonomin inte är den bästa, så vore super att vinna denna!

(jag har ej testat något därifrån men skulle vilja testa denna, L’Oréal Paris Nude Magique Blue Cream 🙂

Gunilla Brahce 4 år sen

Har ej hittat en foundation eller liknande som jag har fastnat för. Tycker jag blir blek och det ser konstgjort ut. Är nu supernyfiken på Blur och hoppas jag hittar en favorit!
När det gäller Loreal så har jag bara provat deras hårvård.

Emelie 4 år sen

Ja vill vinna! 🙂 jag har många favoritprodukter från loreal så som shampo mascara å eyeliner! Bra grejor till bra pris!!

Johanna 4 år sen

Använder inte loreal idag tyvärr. Såg denna produkt Nude blur cream och blev helt stum. Skulle jag kunna trolla bort mina stora porer???? Welcome to me.

Malin Svensk Björck 4 år sen

Hej!
L’Oréals CC cream har blivit en favorit.
Jag har rosacea och det blir mycket synliga saker i ansiktet som man önskar man kunde dölja plus även dom stora porerna på främst näsan.
Har inte hittat nån kräm hittills som funkar helt bra men CC cream har varit bäst hittills.
Kanske den här Blur cream är vad jag letat efter 🙂
Som många andra med rosacea har jag lagt mängder med pengar på produkter för att lindra rosacean så mycket som möjligt och för att dölja den så mycket som möjligt.
Med bara sjukersättning som inkomst funkar inte det i längden, så att få testa den här gratis vore som högsta vinsten!
Då kanske jag kommer att känna mig fin när jag snart ska på fest 🙂

Ha en fin helg!
Mvh
Malin

Sandra 4 år sen

Hej! Jag anväder mig av denna mascara: L’Oreal Voluminous Million Lashes Mascara Blackest Black. Har testat många från olika märken men faller alltid för L’Oreals mascara! Jag skulle vara jätte suugen på att testa Brul Cream. Vill ha något till sommaren som täcker men ändå inte är foundation, då man ska vara ute i solen 🙂

Linda Feldt 4 år sen

Min favvo produkt från L’or’eal som alltid är med är mascaran false lash Wings! Sedan jag testade den så är den tho one and only i min sminkväska. Önskar så att jag vinner så kanske jag får en till produkt som jag inte kommer att klara mig utan 🙂

Maria 4 år sen

Hej!
Detta verkar ju vara en mirakelkräm! Har köpt Bare Minerals för att hon i butiken hade så fin hud och hon påstod att det var BM som gjorde det, vet inte riktigt hur hon gör, för på mig ser det inte så ut… Har alltid velat ha den där släta rena Hollywoodhuden! Jag provar därför gärna L’Oréals Blur Cream, och hoppas på lite Hollywood känsla…
Mina favvisar från L’Oréal är deras schampoo och balsam, helt outstanding, bra kvalité och framförallt prisvärt! Provar alltid olika, för mitt hår gillar att jag byter, alltid samma märke, men med olika funktioner 🙂

Hoppas på tur!
Kram

Katti 4 år sen

Skulle ju vara fantastiskt om den funkade sådär bra på min hy.Vinner naturligtvis jätte gärna så jag får möjlighet att testa! Har alltid gillat smink men främst att sminka ögonen i läckra färger. Är och har däremot alltid varit usel på underlagskrämer. Nyans och hur mkt man ska applicera och vad som passar min hy ger mig alltid huvudbry.Tycker att Lóreals False lash wings är grym till fransarna så det är ett hett tips! Hoppas på vinst! =)

Tove 4 år sen

Har inte så mycket erfarenhet av Loreal med denna produkt verkar ju helt fantastik! Denna produkt är precis en sån jag behöver för min hud. Vore underbart om jag vann! 😀

jill 4 år sen

Har inte använt så mycket L’Oréal produkter men denna blur cream verkar fantastisk. Hade gärna velat prova den. Har en del ojämnheter och stora porer som jag alltid försöker dölja.

Linnea 4 år sen

Åh, har så många l’oreal favoriter! Men om jag bara får välja en blir det ”Nude Magique BB cream SPF 12” – har inte kunnat leva utan den sedan jag införskaffade den för första gången för ett år sedan. Blev förälskad på en gång! Och vad jag har förstått ska denna vara ännu vassare!

agneta lindo 4 år sen

Använder inte loreal så mkt idag, mascara har jag använt. Men blev väldigt imponerad av den här krämen, kändes som småbarns föräldrar att det skulle vara super att få se lite fräsch Ut.

Coffieh 4 år sen

Hej!
Jag har behandlat enstaka solskador i ansiktet. Behöver en produkt som hjälper till att få huden att se jämnare ut. Huden är även lätt rosafärgad punktvis. Känns som att detta kan vara en bra grund i min strävan att få en jämnare ton och hy.

Lottis 4 år sen

Hej och wow !! 😉 Jag har testat flera olika primer då jag har samma problem och VILL INTE se ut så !! Det ena dyrare än den andra, men ingen har ju fungerat ! 🙁 Skulle vara en fröjd att få testa denna och den produkt jag skulle vilja testa i så fall är denna så klart och en fyllig icke-klibbande mascara 🙂

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Relaterade inlägg

Som jag nämnt några gånger tidigare så har jag varit på g att fixa en egen webshop, och nu har jag precis gått live med den! iMys.se – Helt enkelt en förkortning…

San Francisco är en fruktig och söt drink som tillsammans med sin bas av vodka och söta bananlikör lyftes av apelsinjuicens friska sötma. Grenadin agerar färgsättare och rent färgmässigt erhålles något som…