• 2013-12-04
  • 0
Redaktionens favoritlack

Nu inför jul är det en hel del som skall hinnas med. Det skall köpas julklappar, planeras inför massa sammankomster, funderas kring mat, julbak och pyntning.
Däremellan är det julmingel och diverse julfester.
Och då vill man förstås vara fin. Att hinna med att måla naglarna är något som oftast i sista sekund får stryka på foten. Man kan ju inte använda händerna innan det har torkat!
Och hur många gånger har man varit noggrann och målat så fint för att sen inte kunna ge sig till tåls att låta det torka ordentligt och förstört lacket så det bara är att torka av och sen gömma händerna i tröjärmarna?
Vår favorit just nu på redaktionen är detta nagellack, Apolosophy.
En grymt bra borste som gör det enkelt att applicera nagellacket och det sitter verkligen kvar! Vi provade det först på tånaglarna, utan varken underlack eller topplack.
Det sitter som berg. Och skavs inte heller av.
Nu är det ett ständigt lack på våra naglar!
(de gånger vi har tid att låta det torka ordentligt förstås…)

2013-12-04 Aktuellt ,

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

San Francisco är en fruktig och söt drink som tillsammans med sin bas av vodka och söta bananlikör lyftes av apelsinjuicens friska sötma. Grenadin agerar färgsättare och rent färgmässigt erhålles något som…