• 2013-04-19
  • 0

En gång för länge sedan så hade jag förmånen att lära känna en person vid namn Joline. Hon var nog en av de snällaste och mest varma personer jag någonsin mött, fast vi hade aldrig träffats i verkligheten, utan bara pratat över internet och mail. Vi pratade om allt möjligt, livet och saker som vi upplevt. När hon beskrev hur hon såg ut, så antog jag först att naturen inte välsignat henne med fysisk skönhet, bara en otroligt fin insida. I sin egen värld hade hon ett grovt ansikte med drag som var för tätsittande och gav ett trubbigt intryck. Hon tyckte själv att hon såg ut som en schimpans. Detta var hennes egen bild och hennes värld. I min värld så var hon otroligt söt, med nätta drag och ett hjärtformat ansikte som fick mig att tänka på Audrey Hepburn och Vanessa Paradis, så långt ifrån hennes beskrivning som man bara kunde komma. 

När jag ser videon nedan så tänker jag på henne, och önskar att hon kunde se sig själv så som jag såg henne. Det är oftast enkelt att se skönhet hos andra, medans vi är våra egna värsta kritiker. Tänk på att kvinnan med håret du alltid avundats, ögonen du drömt om att ha eller den där midjan du aldrig kunde fått, kanske i sin tur önskat att hon hade dina långa ben, ditt leende eller dina läppar. Din verklighet är inte alltid alla andras.

 

 

2013-04-19 Mode & Skönhet

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Relaterade inlägg

Under sommaren är det extra viktigt att ta hand om huden på rätt sätt och skydda sig. För även om solen är underbar och härlig, så är det ändå vår största orsak…

Konfirmation, skolavslutningar, bröllop, midsommar och härliga semesterdagar. För allt letar vi ofta den perfekta outfiten. Över lag tror jag vi är lite dåliga på att tänka multiuse. Hur ofta har du inte…

San Francisco är en fruktig och söt drink som tillsammans med sin bas av vodka och söta bananlikör lyftes av apelsinjuicens friska sötma. Grenadin agerar färgsättare och rent färgmässigt erhålles något som…