Träning, träning!

Hej på er det är superkul att läsa alla kommentarer ni är så otroligt duktiga och kämpar på och stöttar varandra.

Själv så tog jag med Kit på gymmet idag, han fick pröva att gå lite med mig på löpbandet och sedan fick han heja på med Anders vid sidan om. Jag behöver verkligen planera upp min träning denna veckan eftersom Idol drar igång, jag kommer inte att kunna träna imorgon eller på onsdag och torsdag eftersom vi spelar in då. Så nu får jag flytta träningen till helgen men min PW kör jag som vanligt! Det gäller att hålla i träningen och maten även om ens jobbsituation ändras tillfälligt. Någon undrade över hur en syndardag kan se ut för mig och det tänker jag berätta! Frukost äter jag som vanligt likaså lunch och alla mellanmålen men sedan på kvällen så äter jag en av syndar menyerna och dricker vin och äter lite godis och popcorn! Går jag ut på restaurang så beställer jag oftast skaldjur( fast skaldjur kan man ju äta varje dig om man vill eftersom det är så magert) och någon efterrätt och dricker vin. Kram och kör hårt L

2013-04-15 Må bra

Kommentarer

esterii 5 år sen

Spännande och kul att du är kvar i Juryn, Så impad hur du hinner med allt, faktiskt:) Glöm inte vila också.. Allt gott

Jessica Erixon 5 år sen

Hej Laila!! Jag hoppas din idolvecka blir rolig å att du får ihop allt! Livet e ett enda pusslande ibland! Är på dag 16 å tycker att det går riktigt bra!! Tufft att stå emot ibland! Idag får bli min syndardag för denna vecka, är bjuden på choklad å vinprovning i kväll!! Kämpa på alla, kram!

Maud 5 år sen

Jag vart bjuden på en fisk och skaldjursrestaurang i går. Tog in 300 g oskalade räkor och istället för ost och bröd bad jag om en sallad vid sidan om. Supergott och jag vart verkligen mätt. Härligt också att få äta ute ibland fast man inte behöver ta av sin syndardag. Kämpa på nu alla duktiga komiformare.

(-1,5 kg/ 7 kg) 5 år sen

(-1,5 kg / 7 kg) 5 år sen

Jag har nu gått ner 1,5 kg på en vecka!!! Är så glad. jag upplever inte heller att jag behöver vara hungrig. Recepten är jättegoda och det är bra att det fungerar med övrig familj. Min dotter kommenterade att ”mamma du är jätteduktig på att laga mat, men det är kul att få ny mat). (jag har superhektiskt liv med tre barn och ett jobb + eget företag och gör på söndagar ofta iordning köttfärssås till veckan). Tack vare detta har jag lyckats stå emot småätandet då det bara är en månad och jag det finns en dag i veckan då jag får ta något gott.

Är så impad av dig Laila som har så många järn i elden och inte ser problem utan möjligheter. man blir inspirerad!!! 🙂

Lena 5 år sen

Händer inte så mkt med min kropp, är inne på min tredje vecka, har bara lyckats gå ner
1,5kg…..Vad gör jag för fel? Tycker verkligen att jag är duktig och anstränger mig men motivationen tryter då man inte märker några direkta viktresultat…..Visserligen har jag kanske fått mer muskler….

Svar på kommentaren:
Tessan 5 år sen

Mitt tips som jag kör! Sluta och väg dig! Ta istället mått på knä,lår,stuss,mage samt under bysten! Där har jag sett resultat. På vågen går det lite upp och ner.

-2,4 kg på en vecka! Det känns nästan som att det är fel på vågen, trodde inte det var sant! Jag har alltid tränat, 3-4 dagar i veckan men inget händer på vågen. Det här bevisar vad viktigt det är med kosten. För mig är nog skillnaden att jag nu har stenkoll på vad jag stoppar i mig. Nyttigt och inget där emellan. Jag skriver upp precis allt jag stoppar i munnen. I vanliga fall kan nog både ett och annat slinka ner och jag har inte tyckt att det gills på något vis, jättedumt jag vet! Nu är jag i alla fall superpeppad att köra detta i 30 dagar och jag har inte heller haft så mycket sötsug eller känt så mycket hunger som jag trodde att jag skulle göra!

Lajnda 5 år sen

Måste bara dela med mig av en rolig sak igår på ICA Maxi.
Eftersom jag inte hade minsta lilla aning om vad fisksås var (påse/flaska/plastburk/kartong?) så hittade jag den inte trots era tips här på bloggen att leta på asiatiska hyllorna.
Jag gick och letade reda på en ur personalen och frågade lite försiktigt om hon visste vad fisksås var och vart den stod.
Hon svarade inte direkt utan började skratta istället??!
Jag rodnade och började stammade något om ett nytt recept jag sklle prova, men då avbröt hon mig leende och bad om ursäkt. Det var bara det att de plötsligt sålt mycket mer fisksås än de normalt brukar och att hon fått frågan flera gånger samma dag till och med!
Hon gissade sig till att det var ditt (Niklas) recept jag skulle ge mig på *skrattar*
Jadu Laila, tänk att du sätter spår lite överallt med denna klubb – även på ICA i en helt vanligt liten Norrlandsstad!
😉

Svar på kommentaren:
Cazi 5 år sen

Hihi, vad roligt 🙂

Annelie B 5 år sen

Roligt 🙂 Jag var på Ica Maxi nu och skulle ha fisksås..den var slut!!!
Jag var där häromdagen och köpte en flaska och då var det helt fullt på hyllan..
Får kolla på Coop i eftermiddag när jag ska åt det hållet..
Kram

mei 5 år sen

Sop slut i båda våra butiker..på just fisk sås…konstigt sa tjejen i butiken.
Btw så var ugnsgrillade spetten med wasabi dipp sjuuukt goda! Fast jag gillar inte sesam frön utan tog lite! kokos flingor istället, grymt gott.

Sussie 5 år sen

Hej!
Har en fundering som jag skulle vilja ha svar på för att förstå bättre hur jag ska tänka när det gäller kost.
Min fundering är vad som är mindre sunt med mild lätt yoghurt (arla) mot mini keso och lätt kesella, eftersom yoghuten innehåller färre kalorier? Nog för att mini keson och lätt kesellan är godare än vad lätt yoghurt är men vill bara veta hur man ska kolla när man kikar efter nyttigare produkter.
Kram

Svar på kommentaren:
(-1,5 / 7 kg) 5 år sen

Hej kan det vara att det är mer proteiner i keso och kesella? Vet inte hur mycket det är i yoghurt men vet att det är mycket i kesella och keso. Det ska vara bra med proteiner när man tränar muskler.

Sussie 5 år sen

Tack:-)

Anna O 5 år sen

Någon frågade i en kommentar någonstans (hittar den inte nu), om det var ok med Wellness blåbärsyogurt istället för Cultura Dofilus, då den har utgått. Var det ok?

Svar på kommentaren:
Ingis 5 år sen

Hej, undrar också över blåbärsdrinken med cultura dofilus hittar inget med det namnet. Är det yoghurt el fil? Finns det ngt annat man kan ta istället?

Sussie 5 år sen

Såg på arlas hemsida att cultura har fått namnet wellnes, så wellnes balans ska vara samma som cultura dofilus. Så det borde vara den har också letat:-)

Therese 5 år sen

Det var jag som undrade, men fick inget svar. Tog saken i egna händer & skrev på arlas FB sida. Wellnes är likadan som cultura bara nytt namn!

Elin 5 år sen

Hej!

Jättekul när jag vägde mig efter första veckan… Minus 1,7 kg 🙂 Supernöjd!! Nu fick jag energi att köra på 🙂 Vart tom morgonträning idag 🙂

Tina 5 år sen

Inte gått ner ett gram, så besviken. Börjar allvarligt talat fundera på om det inte är lite väl mycket kolhydrater…Har PW, men inte stryketränat. Nu är jag så besviken att jag vill mula in Dumblekolor och chips, men nej det ska jag inte göra. Måste träna mer…

Svar på kommentaren:
anneli 5 år sen

Jag skippar kolhydraterna som man ska äta till lunch, min kropp är inte riktigt gjord för det känns det som, men till frukost äter jag t.ex havregrynsgröt ( vilket ju innehåller kolhydrater ). Kämpa på, detta klarar vi 🙂

AnnaW 5 år sen

Har du gjort intervallträningen? Om du varken gör den eller styrketräningen så kanske det är för mycket kolhydrater, men om du följer hela Lailas program verkar det funka bra.

Tina 5 år sen

Tack för feedback, kul med alla kommentarer. Och nej jag har inte kört intervallen, men det ska bli ändring på detta pronto. Tråkigt när inget händer på vågen, men inspirerande att höra att så många tappar!

Annelie B 5 år sen

Håller på att göra zuccinilasagne..ska äggulan med???
Hjälp mig någon!!
Kram

Svar på kommentaren:
anneli 5 år sen

Jag tog med hela ägget när jag gjorde lasagnen, hoppas att det skulle vara så 🙂

Annelie B 5 år sen

Tack! Gjorde det till slut också 🙂
Kram

Annicka 5 år sen

Känner sådan inspiration att fortsätta (vilket jag har haft svårt för tidigare) eftersom vågen minskade med 2 kilo och kroppen har minskat med 1 cm så gott som överallt.

Idag har jag slarvat lite med frukosten, men vår hund har fått diskbråck och är på djursjukhuset. Känns jobbigt, men en PW ska funka och skingra tankarna.

Keep on going Girls!!!

maud 5 år sen

Har nyss gjort viltgrytan på ytterlår av vildsvin. Ojojoj va gott!! vart tvungen att unna mej ett halvt glas rött till, får dra av det på syndardagen 🙂 å andra sidan har jag tränat så svetten har stänkt idag.

Anna-Lena 5 år sen

Idag blev det stavgång för mig:)ska jobba nu hela natten så hoppas att inte äta för mycket bara;)blir lätt så när tröttheten kommer smygande…förövrigt kan jag rekomendera Zumba fitness och Zumba toning!!Kram bästa Laila!l

Anna-Lena 5 år sen

Idag blev det stavgång för mig:)ska jobba nu hela natten så hoppas att inte äta för mycket bara;)blir lätt så när tröttheten kommer smygande…förövrigt kan jag rekomendera Zumba fitness och Zumba toning!!Kram bästa Laila!lycka till med idol

Marie 5 år sen

Hej Laila, jag ska laga din broccolisoppa med lax men ser att du verkar ha glömt skriva i boken vad man ska göra med laxen efter att man marinerat den?? Det står inte, det är väl inte meningen att den ska vara rå? Annars så är dina recept fantastiska, fisksoppan var den godaste jag ätit:))

Svar på kommentaren:
Rebecca Kling 5 år sen

Hej!
Har också gjort broccolisoppan… laxen marineras i citronen så den är inte rå 🙂
Undrade också först…….:)

Pernilla 5 år sen

När jag var 21 år gammal så vägde jag 58 kg och jag var nöjd med mig själv. För snart två år sen gick min farmor bort och strax därefter min mamma. Då började jag tröstäta, en månad senare fick min mormor beskedet att hon hade cancer. Då gav jag upp allt och hjälpte min mormor så mycket jag kunde efter jobbet. Tyvärr gick min mormor bort nyligen och jag saknar de alla så att det gör ont och vet inte hur jag ska klara mig utan dem men jag kämpar på.
Nu sitter jag här, 15 kg tyngre och läser om hur ni kämpar och det motiverar verkligen mig att göra detsamma. Tack alla ni där ute som delar med er om tips och hur ni kämpar.

Kram Pernilla

Svar på kommentaren:
Jessica Erixon 5 år sen

Livet e en massa prövningar! Sorg är bland det tuffaste! Men du måste försöka tänka på dig å ge dig chansen att må bra! Har själv ett tufft år med mycket sorg bakom mig! Man får försöka leva med den å ta hand om sig på bästa sätt!! Själv tycker jag det är skönt att ha nått å fokusera på, man mår bättre genom att röra på sig, så häng på!! Va rädd om dig, finns bara en som du! Kram

Cazi 5 år sen

Beklagar verkligen att du mist så många nära och inom så kort tid. Livet är många gånger så orättvist och obegripligt. Men på nåt sätt går livet ändå vidare, och jag tror det bra att ha något att fokusera på. Det är roligt att vi är så många som gör detta tillsammans. Även om man inte känner varandra, så finns vi här för varann och peppar varandra. Häng på – tillsammans klarar vi detta och även om träningen inte tar bort din sorg, så mår du fysiskt och psykiskt mycket bättre då du kommit igång. Kram

malena 5 år sen

Förstår dig Pernilla, dina upplevelser och din sorg som avlöst varandra som på löpande band. Verkligen tufft! Många kramar till dig!

Vad jag blir lack på är ni som kommenterar med, rent ut sagt, skitkommentarer i värsta klysch-stil som: ”livet går vidare”, ”livet är fullt av prövningar”. Har ni inget bättre att komma med så håll tyst! En sorg är en sorg, man SKA få vara ledsen och dega ner sig, inget konstigt med det, och kommentarer som era är bara tomma ord, utan innehåll.

Susanne 5 år sen

Började igår då jag fick boken i fredags….
Gjorde PW me dottern + varor i vagnen uppför i 30 min – svetten rann när jag kom hem 🙂
Idag var d PW på fm me dottern i vagnen – löp/intervall + styrketräning på kvällen 🙂
Gjorde Zucchini-lasagnen – kanongod!!!!!

AnnaW 5 år sen

Här kommer en liten sammanfattning efter min första vecka:

-1,5 kg -1cm både midja och studs

Maten är väldigt god överlag. Några recept kommer jag justera lite till nästa gång jag lagar rätterna.

Gröt är gott, äggvita svårt

Mellanmålstipsen gillar jag skarpt. Jag äter mycket mer frukt nu än jag brukar.

PW gillar jag, även om det är lite svårt att slits sig upp från sängen.

Styrketräningen går bra. Jag kör plankan varje gång. För ben/rumpa övningarna kör jag hemmavarianten och för en av tricepsövningarna.

Sen är det löpningen…… Jag hatar verkligen att springa. 10min jogging är en pina, men jag gör det. Intervallträningen går bättre eftersom det är så kort, då ger jag järnet.

På syndardagen åt jag bra mat men åt en liiiiten skål ostbågar, drack en cola light samt 2 glas vin. Drack även vin på en ”icke-syndardag” så jag tränade en dag extra 😉

Svar på kommentaren:
Annicka 5 år sen

Snyggt jobbat!!! 🙂

Erica 5 år sen

Hej Laila!

Tack för en fantastiskt inspirerande bok med goda recept och genomförbara övningar. Har 4 barn varav yngsta 7 mån så hinner ej gymmet, därför så GLAD över hemmaövningarna!! Jag är inne på andra veckan och det går bra. Har även fått med min man på programmet, och han är lika nöjd han! Första veckan gick min man ned 4,4 kg!!!! Jag 1,8. Mycket nöjda. Självklart äter ändå min man mer än vad du angivit. Dock sträckte jag ljumsken i samband med första intervallträningen första veckan. Otränad! Men då hoppade jag hopprep i stället i raskt tempo 40 sekunder x 4. Men denna vecka har det gått bra! Så glad för bra bok!! Hälsa Niclas och Anders och tacka.

Soliga hälsningar //Erica

Kattis 5 år sen

Hej! Hade inte tänkt vara med i detta, men efter att ha läst alla era lyriska kommentarer har jag ändrat mig. Beställde boken i dag och kommer börja efter helgen då jag förhoppningsvis fått den. 🙂

Jag gick ner 10 klio förra året (från januari-april) med hjälp av ändrad kost och några PT-timmar… efter det var jag igång med träningen själv och det känns grymt skönt att vara pigg och glad igen 🙂
Har ca fyra-fem kilo till min målvikt, men jag verkar ha stannat på den vikt jag är på idag… Förhoppningsvis kommer din (lailas) bok att hjälpa till såhär på sluttampen. Lite nya recept är verkligen välkommet. 🙂

M 5 år sen

Behöver pepp. Är så trött. Varit vaken mycket på nätterna med liten tjej. Jag har tränat stenhårt ätit strikt. Men ingenting händer på vågen. Nu känner jag att motivationen svalnar behöver pepp pepp pepp

Svar på kommentaren:
Jessica Erixon 5 år sen

Här kommer det!! Pepp pepp pepp!! Försök få lite vila å va snäll mot dig själv!! Skit i vågen å fortsätt kämpa!! Du kommer må bättre, bli piggare!! Häng inte upp dig på vågen å ta en dag i taget! Va rädd om dig, kram!!

Cazi 5 år sen

Det är tråkigt att man inte ser nån skillnad då man väger sig. Visst blir man less då det inte verkar hända nåt där. Men, det är ju så mycket mer än bara dessa siffror som betyder nåt.. Man blir starkare, piggare och bygger muskler. Ju mer man tränar, desto större skillnad känner man. Du kanske inte går ner så mycket (precis som jag själv), men efter ett tag märker du att kläder sitter annorlunda. Och att du mår allmänt bättre. Kämpa på, du är duktig!

Tessan 5 år sen

Jag kanske inte är rätt person att peppa med tanken att jag varit förkyld sen i måndags, men titta inte på vågen. När jag började mätte jag knä, lår,stuss, mage och under bysten! Där kan jag se att något händer… På vågen svänger det ibland på ett kilo mellan två dagar

Moni 5 år sen

Det blir inte mycket till pepp från mig men jag kan säga att jag kan förstå dig. För mig har det inte blivit något resultat ännu.Tvärtom känns det som att jag gått upp lite i vikt.. Jag tränar 2ggr/vecka och rör på mig. Äter enligt schema. Grrr.. Men du M, det kommer säkert! Det kommer snart kännas på kläderna hoppas vi… Våra kroppar kanske är lite tröga i starten?! Vi fungerar ju så olika vi människor! Ge inte upp! Jag ger inte upp! Kämpa på nu och återkoppla gärna här! 🙂

Lindha 5 år sen

Sömnbristen påverkar! Försök att vila mellan varven, stressnivåerna ska helst inte gå på högvarv då är det svårt att gå ner i vikt. Har du en smart tv där du kan streama youtube så testa avslappningsyoga en halvtimme varje dag framför tv’n. Sen säger jag som alla andra, mät istället för att titta dig blint på vågen. Vikten kan ju variera från en dag till en annan utan att man bantar. Har man samlat på sig vätska t.e.x så märks det ju på vågen.
Hoppas att du får sova lite bättre och att du får in avslappning och vila 🙂

Magdalena Vestlid 5 år sen

Hej,

Undrar en sak… När man har gjort det här i 30 dagar vad gør man då? ok med träningen men med maten tänker jag? Blir ju väldigt tråkigt om man bara ska äta knäckebrød och äggvitor till frukost varje dag och bara äta en pasta rätt en gång i veckan? Hur gør du Laila och hur tänker ni alla andra gøra? Førstår att jag inte kan äta godis varje dag och stoppa i mig mängder av mat…
Kram
M

Pernilla 5 år sen

Tack Jessica Erixon! Dina fina ord värmer. Kram

Petra 5 år sen

Är riktigt godissugen idag och det finns massvis av tårtor i kylen på jobbet vilket gör det extra jobbigt men än så länge har jag låtit bli tårtorna hoppas att jag har lika bra karaktär hela kvällen på jobbet .

Lajnda 5 år sen

Vet inte vad som hände igårkväll, men plötsligt hade jag tryckt i mig massa onyttigt på kvällen 🙁
Började med en ”jag ska bara ta en liten bit”
Sedan blev det ”jamen jag tar hela biten”
Sedan ”äsch, jag tar några till nu när jag ändå börjat”
Till slut var det ”åååååh vad jag har ont i magen”…

Grrrrrrrrrrrr, ska försöka ta igen det på lördag genom att skippa lite gott då.

Svar på kommentaren:
Annelie B 5 år sen

Hoppsan!!! Glöm gårdagen..nu blickar vi framåt med nya friska tag!!!
Ta en extra PW om det finns möjlighet 🙂
Kör hårt..
Kram och lycka till!!!!

Frida 5 år sen

Det är lite intressant det du skriver. Jag föll för frestelsen av 1 kanelbulle och några kolaskorpor i tisdags och efter 30 hade jag sådan magknip!!

Undrar vad det kan bero på??

Anna 5 år sen

Hej! Gud va duktiga ni är allihopa 😉 man blir både taggad, glad och även rörd när man läser alla kommentarer. Bra jobbat alla!

Jag har en fråga! Till helgen ska jag med min dotter på ponnyhoppning och kommer troligtvis vara borta heeela dagen…. vad ska jag ta med i matsäcken? Det ska vara nyttigt gott och lättfixat 😉 Hoppas på många bra tips!!!

Är själv inne på andra veckan och kämpar vidare…… hoppas ni andra gör de med!

Tack fina Laila för att du drog igång detta och delar med dig av ditt liv!

Frida 5 år sen

Hej,

Jag har en fråga angående hur man går vidare när man gjort alla recepten i boken?

Vad ska man tänka på när man hittar andra recept? Man kan ju inte snurra runt på dessa recept i 30 dagar.

Hälsningar
Frida

Svar på kommentaren:
(-1,5 / 7 kg) 5 år sen

För mig är matvariationen en förbättring. Jag har jättestressigt liv och gjorde tidigare iordning en stor sats nyttig köttfärssås och wokad kyckling varje söndag. Sedan levde vi på dessa må-to. Barnen är överlyckliga över att få annan mat nu när jag ”tvingas” laga annan mat. Så för mig blir det en förbättring. Bra sätt att få i dem mer grönsaker.

Therese 5 år sen

Jag har funderat på alternativ till frukost.
Äter varken gröt, keso el kesella. Har alltså bara ätit knäcke med ägg, tomat & lök i snart 2 veckor.
Hittade en makrillsburk i kylen igår & jag tog å läste lite på burken.
Det är ju mer protein i en burk makrill än 2 ägg (utan gulan dessutom).
Är det ok att äta makrill nångång ibland till frukost?

Lollo 5 år sen

Sitter och läser en massa kommentarer och förundras lite. Vem tror ni att Laila är och hur tror ni att hon skall kunna svara på alla konstiga frågor om frukostar, vad ni ersätter det ena och det andra med. Och hur många koppar te med honung ni kan dricka för att ni ”alltid” druckit te med honung. Finns det med i boken? Nej. Och vad kan det bero på då? Att man inte skall dricka te med honung!!
Det finns verkligen inga genvägar. Antingen gör man detta eller inte. Finns viljan som finns även svaren på era frågor hos er själva.
T ex frågan: Vad äter man efter 30 dagar? Man skulle ju kunna tänka sig att man via boken får lite inspiration och kan kombinera ihop egna rätter eller åtminstone få en hint om hur man kan äta bra? Eller skall vi sätta stackars Laila och Niklas på att göra en bok på recepte för 365 dagar?

Boken handlar om att man under 30 dagar följer ett strikt schema.
Vad händer sen då undrar någon. Ja, det vet du väl bäst själv. Antingen har du lärt dig något av detta och sporras av att fortsätta äta rätt och träna eller så ramlar du tillbaka i gamla vanor och går upp igen. Ditt eget val.
Gillar man inte ägg eller gröt till frukost, nähä, men tänk till då. Vad kan du ta istället.

Och träningen.
Det står att man skall träna 3 dagar i veckan. Ställ då inte dumma frågor om varför du inte går ner när du tränar två gånger i veckan.
Väljer du att frossa – då är det bara att sätta igång och träna.
Det är inte svårare än så.

Och till sist.
Skit i vågen om du inte tycker den visar rätt. Muskler väger mer än fett!
Känn efter i kroppen i stället och mät med dina kläder.

Jag har kört nu i två veckor att det fungerar helt perfekt! Det finns en del mat i boken jag inte tycker om men då gör jag om, lägger ihop eller plockar bort efter bästa förmåga och jag tränar lite extra om jag vill unna mig något.
Jag har gått ner 5 kg och är överlycklig!
Och jag är så sporrad att köra vidare med 5 kg till!

Tack Laila för denna fantastiska bok och strunta i alla konstiga frågor från dem som säger sig vara med i klubben men inte fattat hur man skall följa detta.

Kram på dig!

Svar på kommentaren:
Therese 5 år sen

Word!

Men alla frågor kanske inte är riktade till enbart Laila, utan till någon som vet eller funderar på samma. Så kanske man kan dra sina egna slutsatser!

Frida 5 år sen

Du behöver komma in och skriva någonting angående dessa saker.

Alla här hjälper varandra vilket leder till att vi ställer frågor till varandra och inte enbart till Laila. Det är därför Laila har startat detta för att vi ska peppa och underlätta för varandra!!

Ska du vara näsvis och otrevlig kan du ju ta dina åsikter och extremt otrevliga kommentarer och gå någon annanstans.

Sara 5 år sen

Frida: Nu får du skärpa dig! Det var inget otrevligt med Lollos kommentar, det är ju sunt förnuft. Folk måste kunna tänka själva, Laila är ju ingen dietist på heltid.
Men jag tror ju att Lollo är en släkting till Laila, eller nå´t för det kan ju vara svårt för henne att gå in här och skriva så, då tappar hon väl fans?

Anna S 5 år sen

Frida, om Lailas ”fans” skulle överge henne och bloggen för att hon skriver och svarar som hon tycker, då är det väl inga ”fans”?
Jag har aldrig sett Laila som en person som inte skulle våga sticka ut hakan och ge svar på tal om hon vill.
Lollo, tycker ditt svar var klockrent! Huvudet på spiken

/Anna -3 kg med klubben och fortsätter!

Sara 5 år sen

Anna S: Det vore inte första gången Lailas ”anhöriga” går in och skriver en kommentar, om vi säger så…

Malin T 5 år sen

Hej alla! Snart är det slut på v 2 för mig och jag blir verkligen peppad av att se alla kommentarer här och på instagram (hur går det Laila med ditt konto där? ;)) Jag känner skillnad tom på pw
Idag kpm jag 4.2 km på 35 min, 8.31 min/km. Hur långt kommer ni andra? Idag känna det som om jag peakade, kommer aldrig toppa dagens tempo 😉 Trevlig helg och syndardag till oss som har det!!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Relaterade inlägg

San Francisco är en fruktig och söt drink som tillsammans med sin bas av vodka och söta bananlikör lyftes av apelsinjuicens friska sötma. Grenadin agerar färgsättare och rent färgmässigt erhålles något som…