PW!

PW!

Nu tjejer är det dax att köra igång.  Jag är peppad till tusen och det vet jag att ni också är. Jag har precis ätit gröt med banan och Nu åker gympaskorna  på och sedan ska jag ut på en powerwalk. Vi hörs lite senare kram L

2013-04-08 Må bra

Kommentarer

Sandra B 5 år sen

Hejsan!!

Japp nu är man igång!!

Undrar bara varför du skriver laktosfria produkter? Är det bättre för vikten?

Kom igen nu Alla……nu kör vi hårt!

Sandra B 5 år sen

Hej

Är nyfiken varför du föredrar laktosfria produkter.? är det bättre för vikten?

Nu kör vi på !!

HuZZA

Svar på kommentaren:
Laila 5 år sen

Hej Sandra kolla tidigare inlägg där har pt Anders redan svarat på din fråga 😉

Linnéa Ä 5 år sen

Hej! Jag är taggad till tusen, det ska bli så kul. En fråga har kag angående gröten. Jag läste i boken att man kan ha mosad banan eller osötat äpplemos till, jag hade inget av detta hemma så jag tog lite russin i. Är det ok? Ska iväg till affären sedan och köpa bananer mm.
Lycka till allihopa, det ska bli kul att följa utvecklingen.
Kram Linnéa

Svar på kommentaren:
Laila 5 år sen

Det är ok nu men kör helst banan eller lågkalori äppelmos

Anna 5 år sen

Hej!

Jag har köpt din bok och ser fram emot att komma igång. Härliga recept och fina bilder! Dock lite osäker på hur du kommer att arbeta med sidan här, kommer du att lägga upp vilken mat man ska äta?
Skulle tycka att det vore toppen om du la upp en veckomeny så blir det ännu enklare att komma igång, bara att följa slaviskt 😉
Vill inte åka och veckohandla förrän jag vet hur detta funkar, därför tacksam för snabbt svar.
Hälsning
Anna

Svar på kommentaren:
Laila 5 år sen

Hej allt står i boken. Det är svårt att lägga ett veckoschema på exakt vad man ska äta eftersom alla kanske inte är sugna på just det jag är eller kan äta fisk eller kött osv det är därför det finns så många recept som du kan välja mellan.
Börja välj en frukost, sedan ett mellanmål , sedan en lunch, sen ett mellanmål igen och slutligen en middag. Kolla in kalendern längst bak så får du exempel på mat och träningschema.

Malin 5 år sen

Tjoohoo, nu är vi igång!! Knäcke med minikeso, tomat o äggvita till frulle. Te med laktosfri mjölk. Träning med nya hantlarna ikväll 🙂

Johanna 5 år sen

Vad är det för gröt du äter? 🙂

Svar på kommentaren:
Laila 5 år sen

Havregrynsgröt!

Therese 5 år sen

Två frågor, får man dricka te/kaffe/vatten när som? Får man äta frukt när som? (Utom på kvällen, det har jag koll på 😉 )

Svar på kommentaren:
Laila 5 år sen

Bara som mellanmål. Kaffe thé e ok!

Annelie B 5 år sen

Hej Laila!! Gött att alla e igång nu..imorgon har jag kört en vecka å det känns
jättebra. Har egentligen bara en fråga..tycker din bok är kanonbra men varför inget om stretch? Jag är väldigt dålig på att stretcha överkroppen för jag vet inga direkta
stretchövningar. Vet att det är otroligt viktikt att stretcha ut ordentligt efter varje pass.
Undrar om du eller PT kunde komma med några bra tips?
kram

Svar på kommentaren:
Laila 5 år sen

Hej det kan jag göra i ett inlägg!

minna 5 år sen

Har verkligen längtat och varit laddad inför starten och vad händer? Har fått en rejäl förskylning. Så typiskt! Har inte varit sjuk under hela vinteråret och så hände det NUU. Är så ledsen för det 🙁

Karin 5 år sen

Puh!
Äntligen igång!!
Aj aj vad utfallen kändes…
Är det 20 utfall totalt x 3?
Eller skall man orka 20 på varje ben, alltså totalt 40×3?
Härligt med en tydlig bok med sidhänvisning där bak vid tränings schemat!!!
Tack igen!!!!!

Svar på kommentaren:
Rebecca Kling 5 år sen

Ja visst kändes utfallen… hualigen.. men jag gjorde som det stod : 20 X 3 10 utfall på varje ben per gång…… 40 låter lite väl mycket 🙂 Kämpa på……

Laila 5 år sen

Totalt 20 😉

Uppochhoppa 5 år sen

Grymt med bra pepp – grattis till det. Jag har dock funderingar kring vad som händer när ni sätter så stort fokus på millimeterbeskrinvingar av kost – och tar experttips från osäker källa.

För en person med sund inställning till sin träning, hälsa och kost är en hårdmacka med avokado ett utmärkt mellisval. Att ha vanlig mjölk på gröten är ingen synd. Att ens prata om mat som synder är i sig skadligt. Det ingår i regler om hur man enklast undviker att skapa ätstörda beteenden. Att dieta är aldrig svaret!

Vanlig keso, vanlig mjölk, vanlig kesella är toppenbra hälsosamma smarta val. Jag tycker att ni ska fokusera mycket mer på glädjen i träning. Att våga ta i och flytta er utanför bekvämlighetszonen när ni joggar. Att hitta endorfinkicken och mäta er lycka i hur mycket bus med barnen ni orkar, eller motsvarnde livsvinst. Om ni lägger fokus där besparar ni er många funderingar. Varför oroa sig kring en deciliter mjölk?

Svar på kommentaren:
maja 5 år sen

Bra kommentar!

Laila 5 år sen

Alla får självklart göra som dom vill, men varför köpa boken och inte följa den? Då är det ju bättre att köra sitt eget race på det man tycker är bra. Pt Anders är utbildad kostrådgivare och jag och min syster är ett levande bevis på att det funkar samt alla hans kunder för den delen med. Nu säger inte jag att du har fel men börjar man blanda lite som man tycker och inte har koll så får man inte ett resultat. Detta fick jag som schema av min pt när jag skulle i form och det kostar en slant kan jag säga. Boken är så nära du kan komma till att ha din egen pt fast i bokform.

Nathalie 5 år sen

Åhh peppad till tusen! Avskyr gröt och det var lika hemskt idag men klart jag kör på ändå!! Ni som har Instagram kan vi inte tagga under samma namn? Typ #lailakomiform

Svar på kommentaren:
Therese 5 år sen

Bra idé!!! 🙂

Annicka 5 år sen

Kanon ide!!!

Maud 5 år sen

Jag kunde inte hålla mej så jag körde igång för en vecka sen. Har kört exakt från boken och lagat såååå god mat från den. Jäklar va det är kul med ny insperation. Kämpa nu!!!

Lena 5 år sen

Hej alla glada
Kommer från min pw o d känns ganska bra men efter all träning förra veckan är kroppen lite trött 🙂
Jag har läst många kommentarer som Laila fått så d jag vill säga är alla får ju träna som dom vill, äta o dricka vad dom vill osv men nu får vi en hjälpande hand o antingen tar man den elr så kör man sitt eget race… Personligen så lyssnar jag väldigt noga på vad lailas pt har sagt vet att skolan man går för att bli d även har med kostrådgivning och visst funkar alla kroppar olika men detta är ju en metod av många och för mig o min man som letat efter god nyttig mat kombinerat med träning funkar den utmärkt trots att vi tränat tidigare, maten är super bra 🙂 som Laila säger så är detta något som funkade jätte bra för henne o hennes syster.
Som hon nu ville dela med sig av 🙂
Suveränt 🙂

AK 5 år sen

Mmmm zuccinilasage, gott det var!Hejja oss 🙂

Maria 5 år sen

Fick boken idag, började dagen me en riktig powerwalk… men har inte hunnit me o sätta mig in i den så mkt.. så ida kör jag egen combo m mat… ska läsa igenom i lugn o ro…

Karin 5 år sen

Jag undrar om det går bra att äta mannagrynsgröt eller grahamsgröt till frukost istället för havregrynsgröt?

Emelie 5 år sen

Idag har jag avklarat i mil rask promenad och styrkeövningarna på träningspass 1. Skulle egentligen ha joggat & sprungit intervall istället för att promenera, men min självkänsla satte stopp för mig. Är så rädd för vad andra ska tänka om mig när jag springer, jättetöntigt egentligen! Men men, jag ska göra ett nytt försök imorgon. Någon som har något tips på hur man kan få bort de jobbiga tankarna och bara springa?! 🙂

Svar på kommentaren:
Lina 5 år sen

Hej!
Så tänkte jag oxå förut, men koppla in hörlurar med bra musik och tänk att de runt omkring oxå har varit där du är nu och att du vill komma dit. Sen har de flesta fullt upp med att hålla koll på sig själva!!!
Lycka till!!! Det är bara att köra!

Annicka 5 år sen

Så får du inte tänka!!! Du är duktig för att du tar tag i träningen. Lyssna på bra musik, låt andra glo om dom vill. Tänk i stället att dom är avundsjuka för att dom inte har tagit tag i sin träning. Kämpa på!!

Emelie 5 år sen

Tack snälla ni för ert pepp! 🙂 ska fixa en bra spellista och göra ett nytt försök imorgon! 🙂

Laila 5 år sen

Du ser inte mer konstig ut än alla andra som springer. Det är ingen som skulle tänka så, alla tittar mest på sig själva och hur dom set ut osv. Kram Laila

AnnaW 5 år sen

Jag började igår kväll med att köra konditionsprogrammet samt hela Styrke träningspass2 och halva träningspass1. Hade läst lite för snabbt och inte sett att det var uppdelat på 3 pass och var på väg att köra allt……

Jag måste ha använt maskinen fel för knäböjen så jag har ont och taskig rörlighet i höger höft/rumpa. Resten av kroppen är bara härlig träningsvärk.

Gjorde sen Syrlig Kycklingsallad till middag (och lunch idag).

Imorse gjorde jag en 32 min 🙂 PW och åt sen gröt med osötad äppelmos och 2 äggvitor till frukosten. Gröten har jag inga problem med, men att äta ägg utan gula eller kaviar är svårt.

Svar på kommentaren:
Laila 5 år sen

Läs boken noga och var försiktig när du tränar kram

Therese 5 år sen

Om man tränar på kvällen, efter middagen. Hur ska man göra med kvällsmål, ska man skippa det & ta en proteindrink då?

Svar på kommentaren:
Laila 5 år sen

Ja det blir kanon!

M 5 år sen

Åt tomat soppan idag. Gu vad gott det var!!! Men jag känner att jag inte klarar hela kvällen utan att äta mer. Kan man ta ett av mellanmålen och äta till kvällsmål?

Svar på kommentaren:
Laila 5 år sen

Är du uppe längre än tre timmar efter middagen ja.

Eva 5 år sen

Tack Laila! Det är härligt när man har fått lite inspiration:-))

Rebecca Kling 5 år sen

Ja då var man igång…. känns så kul och man är ju jättetaggad… får nog med mig några på jobbet också som blir nyfikna när jag berättar om boken 🙂 Imorse blev det gröt med laktosfri lättmjölk och banan + 2 ägg utan gula, sen en powerwalk till jobbet… Nu ikväll körde jag igenom 1:a träningspasset och till kvällsmat blev det den gudomliga kräftsalladen.. sååå god 🙂 Kämpa hårt alla 🙂

Iphone Skal 5 år sen

Är det en sådan där Oncierall eller vad do mnu heter?

Svar på kommentaren:
Laila 5 år sen

Ja en onepiece!

Malin T 5 år sen

Hååhååjajaa! Första jogging+styrka klart. Tänkte på en sak angående joggningen/intervallträningen bara; när det står 2 min vila mellan varje intervall, går det bra att gå då eller ska man jogga? Kan säga att benen är som spagetti efter jogg och knäböj 🙂 Middagen idag bestod av asiatiskt biffsallad – jättegott!! 🙂 Härligt att vara igång!

Svar på kommentaren:
Petra 5 år sen

Jag åt också den asiatiska biffsalladen super god : )

Laila 5 år sen

Du ska gå jättelugnt, väldigt lugnt!

Tessan 5 år sen

Var på gymmet i dag och körde på ! Tjejerna i receptionen kände till boken och peppade mig:) I stället för powerwalka i morgon åker jag till gymmet och kör crosstraining i 30 min !!!

Sussie 5 år sen

Hej! Då är man igång:-) har inte hittat osötat äppelmos:-( blir det fel om man tar kanel och river lite äpple och päron?
Sen undrar jag också varför man inte ”får” äta sallad till vissa rätter?ex laxspett med wasabidipp kanon god men blev inte mätt:-( såg att det fanns fler rätter som man inte ska ha någon sallad till viltgryta och stekt lax med örtpesto. Bara undrar varför?
Kram

Svar på kommentaren:
Laila 5 år sen

Alla dina frågor får et ja. Det är klart att du kan äta sallad till allt kör på

Rebecca Kling 5 år sen

Hej!
Jag lyckades inte heller hitta osötad äppelmos…. Hittade bara lågkalori.. men vet inte om det funkar istället…

Fika 5 år sen

Då kööör vi!!!
Precis joggat 5 km!
Lycka till alla glada!
Kram

Marre L 5 år sen

Härligt med all pepp!
Nu hänger vi och kör som tusan! Jäklars vad starka och snygga vi kommer att bli!

Lina 5 år sen

Hej alla glada!
Har provat några recept förra veckan. Men drar igång på riktigt idag med kost och träning.

Har precis avslutat det första träningspasset. Känns i benen redan.

Tomatsoppan är redan en favorit, måste provas!

Kram och lycka till alla glada!

Maddelus 5 år sen

Har idag inhandlat varor för att göra fiskburgare, dom verkar så himla goda, så nu lääängtar jag tills i morgon! 🙂
Pepp alla!

vilken härlig dag…25 min powerwalk i tidig morgongryning, hälsosamt matintag under dagen och avslutningsvis gymträning 😀 yes det här blir/är kul, hejja alla duktiga ”Lailatränare”

Susanne 5 år sen

Åhhh va ni e duktiga!!!!

Jag e tyvärr dunderförkyld o har inte heller fått boken – trist 🙁

Svar på kommentaren:
helena.almqvist@hotmail,com 5 år sen

Detsamma!!
Men vi får krya på oss och se fram emot detta sen:-)

Tessan 5 år sen

Har fortfarande inte fått boken 🙁 Skulle du kunna lägga in menyförslag för en eller två dagar så man kan dra igång även fast boken inte kommit?

Svar på kommentaren:
Laila 5 år sen

Absolut

Anna 5 år sen

Hej!

Jag vill ha tips på hur ni hittar tiden för att träna Har själv 3 barn och har svårt att hitta tiden att gå en Powerwalk. Man får ju inte llämna dem på förskolan för att sedan gå och träna. Hur gör ni???

Svar på kommentaren:
Laila 5 år sen

Jag tar med kit i vagnen, eller kör jag på kvällen. Kram

Emma 5 år sen

Fick den härliga boken idag, med peppande signatur!! Blev så glad. Jag ska köra programmet fram och med måndag och har en fundering. Har btw även fått med sambon på tåget! Vi går på crossfit tors å söndagar. Hur räknar vi detta? Som ett gympass? Eller hur hade du, Laila (eller ngn annan) gjort? Kram

Svar på kommentaren:
Laila 5 år sen

Det är svårt att svara på, självklart är det jättebra att ni tränar men eftersom jag inte vet exakt vikt på grejerna och vad och hur du tränar så är det svårt att svara på. Jag kan bara säga med säkerhet att bokens program funkar kram

Cina 5 år sen

Detta är så kul och så gott:))
Tänkte dela med mig av ett recept på knäckebröd som är snabbt och lätt gjort;)
3 äggvitor
1 dl linfrö
1 dl pumpakärnor
1 dl sesamfrön
1dl solroskärnor
1/5 dl havrekli/vetekli

Vispa till äggvitorna och blanda i alla frön och kli. Toppa ev med lite flingsalt. Bred ut på plåt med bakplåtspapper. In i ugnen 175 grader ca 17 minuter beroende på ugn och hur hårt man vill ha det;)

Detta bakar jag ca 2 ggr/v då hela familjen älskar det;)

Svar på kommentaren:
Cina 5 år sen

Det går bra att experimentera med fröna; ibland saknas nån sort, då tar jag mer av nåt annat istället;)

Mia 5 år sen

Någon som vet om det är ok att använda färdig pizza deg? Sådan som täcker en plåt.

Svar på kommentaren:
Laila 5 år sen

Vet ej vad den innehåller jag skulle hålla mig till boken för att vara på säkra sidan. 🙂

Patricia 5 år sen

Hej

Är taggad som tusan. Åt biffsallade i går. Oh my vad god den är. Var så på G i går att jag inte läste riktidt noga att man skulle dela upp träningen så jag körde hela passet rakt av. Snacka om att jag var slut och inte tala om viken träningsverk jag har idag. hahah i morgon blir det ett tränings pass. Jag har instagram och kör på med #lailakomiform

Svar på kommentaren:
AnnaW 5 år sen

Haha, jag hade inte heller uppfattat att det var 3 olika pass, men upptäckte det mitt i så det blev 1.5 pass första gången.

Vanna 5 år sen

Jag är inne på åttonde dagen och det funkar så himla bra! Boken är lätt att följa – både recepten och träningen – och det ger resultat! Och maten är verkligen supergod. Jag har gått ned 1,3 kg på en vecka och hade jag inte slarvat i helgen så hade jag gått ned några hekto till. Snart är det jag som hoppar snyggt i en lite för kort tröja 🙂

Jen 5 år sen

Hej Laila!
Följer både mat och träningen ur boken och tycker det funkar super:) men jag är väldigt liten i maten. Är de okej att man kanske bara tar en halv port gröt till frukost, en halv port till mellis el bör man försöka äta den mängd som står? Vad är bäst? Kram Jen

Lotta Sandberg 5 år sen

Hej!

Här tips på en bra pw låtlista om man ar spotify 🙂
http://open.spotify.com/user/tunigo/playlist/4vm1db7nVZmh98ETW8GFUQ

Hoppas det fungerar att kopieranin den så här.

Kör hårt, jag har tyvärr skadat foten så jag måste vila 🙁 vill inte

This is some of the best material I’ve read in a long time. You’ve really hit on some solid points in my opinion. I agree with you. Don’t quit rolling out great content like this.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Relaterade inlägg

San Francisco är en fruktig och söt drink som tillsammans med sin bas av vodka och söta bananlikör lyftes av apelsinjuicens friska sötma. Grenadin agerar färgsättare och rent färgmässigt erhålles något som…