Så glad!

Gud vad glad jag blir att några av er redan börjat med kom i form boken! Och självklart så vill jag ju även peppa er med eran mat och träning denna veckan även om klubben drar igång nästa vecka.
Jag ser redan att ni är igång i
kommentarsfältet med att stötta och berätta för varandra vad ni gör, äter och hur det känns. Det är precis så jag hade önskat att ni skulle göra och det gör mig förbaskat glad!
Själv började jag med en powerwalk i morse det kändes rejält i kroppen efter gårdagens pass men det är bara skönt för då vet man att det tar!
Härligt att höra att några av er också har träningsvärk för mig innebär det att ni gör rätt vilket är kalas.
Tack till er som delat med er lite av eran historia om varför ni vill komma i form, jag blev djupt berörd av att läsa om det ni gått igenom och vill skicka styrkekramar till er. Jag är glad att ni alla är på gång och att ni är lika taggade som jag.

Nu ska jag äta en god tonfisksallad kram L

2013-04-02 Må bra

Kommentarer

Kristina D 5 år sen

Fick boken idag! Jättefin och vilka recept sedan! 🙂 Det enda som var ett minus var att jag inte var bland de 200 första som förbeställde – med andra ord så fanns där ingen hälsning med i min bok. Och jag blev sååå ledsen 🙁 Nåväl, inte mycket att göra. Ska läsa på lite mer när barnen sover ikväll, men det verkar lovande och formatet var superfint!

Svar på kommentaren:
Laila 5 år sen

Kul att höra, tråkigt att den inte var signerad men träffas vi någon gång så lovar jag att fixa det 😉

anneli 5 år sen

Jag har också satt igång och känner mig väldigt taggad inför detta 🙂 Lustigt nog är mitt sötsug som bortblåst, känner att jag även är taggad i ”hjärnan” och tycker det ska bli jättekul att hänga på med er alla andra !
Nu ska jag ut på min dagliga PW 🙂

Svar på kommentaren:
Laila 5 år sen

Härligt att höra kör på!

Fru Nilsson 5 år sen

Hej Laila & Pernilla!!
Tack för en supertrevlig blogg!! Läste att man kunde skriva till er om man har olika idéer som man vill framföra. Gör man det via kommentarsfältet nedan eller via email?
Kram

Svar på kommentaren:
Laila 5 år sen

Via mail 🙂

Anna 5 år sen

Hej,
Fick min bok idag med! Så fin den är. Vilka goda recept, mums!
Ska bli grymt kul att köra igång och satsa på att inte bada i vassen i år igen 🙂

Med vänlig hälsning, Anna

Svar på kommentaren:
Laila 5 år sen

Tack snälla Anna, ja nu ska vi köra hårt!

Malin D 5 år sen

Åååååå, jag blir lite avis, min bok kom inte idag. Är nyfiken och vill igång:) heja er som redan är igång

Svar på kommentaren:
Laila 5 år sen

Den borde komma denna veckan!

maddelus 5 år sen

När jsg kom hem idag låg en avi om ett paket från Bonnier i brevlådan, Yes! Nu ska jag också köra igång! Wohoo!! 🙂

Svar på kommentaren:
Laila 5 år sen

Skönt att höra att boken kommit! 🙂

Pernilla 5 år sen

Var och köpte boken idag. Kanon bra upplägg, med inspirerande recept. Har börjat idag. Vi hade järparna med citronsås. Gott och fräscht! 🙂

Svar på kommentaren:
Laila 5 år sen

Det är en av mina favoriter! Nu kör vi 🙂

Anna 5 år sen

Fick boken idag och är redo att köra igång! Jag provade kräftstjärtssalladen till middag idag, så god och fräsch! Nu ska jag sätta mig och läsa boken ordentligt!

Svar på kommentaren:
Laila 5 år sen

Härligt, hoppas du gillar den!

smulan12345@hotmail.com 5 år sen

Hej! Fick också boken idag… blir jätteinspirerad 🙂 Tyvärr hade jag inte heller fått nån hälsning i min 😉 Det stod att man helst inte ska ha varken mjölk eller socker i tet.. jag älskar te men kan inte dricka det utan mjölk… är det ok ? Kan man ha en liten tesked honung i ?

Svar på kommentaren:
Laila 5 år sen

Smulan, se svaret ovan kram!

Rebecca Kling 5 år sen

Hej!

Fick min bok idag och satte mig genast ner och läste igenom den.. Blev så inspirerad 🙂

Jag älskar te och dricker det flera gånger om dan…. läste att man inte ska ha mjölk eller socker i, men te utan mjölk är lite sådär, går det bra med en liten skvätt och nån tesked honung i ?

Svar på kommentaren:
Laila 5 år sen

Absolut ingen honung! Det får du ta på din syndardag, om du ska ha mjölk i får du bara ta lite och det ska vara laktosfri lättmjölk! Du kan byta ut det med kaffet på morgonen men vill du dricka det flera gånger så skulle jag hoppa mjölken på alla dom andra gångerna som du dricker thé kram

Helen 5 år sen

Fick min bok idag. Sitter och bläddrar i den nu. Vilka smarriga recept. Imorgon kör jag igång med min första pw.

Svar på kommentaren:
Laila 5 år sen

Kör hårt!

Maja 5 år sen

Vi gjorde broccolisoppan med lax idag,sååå god!! Tummen upp av alla här hemma!
PW imorse,jätte skönt! Kul det här ska bli!! Heja heja alla!!:)

Svar på kommentaren:
Laila 5 år sen

Bra jobbat, kul att du gillade soppan!

Maria 5 år sen

Jag vill vara me, klickade just hem boken – kanske det ger mig inspiration..Har eller går igenom en deppression men är på rätt väg, mår bättre än på länge -dessvärre har det gjort ett ökat godissug – så det oh lite skåpätande måste jag bli av me…

Svar på kommentaren:
Laila 5 år sen

Försök att hitta motivationen att låta bli att små äta och äta godis, när du får boken ät på bestämda tider och var noga med mellanmålen då blir godissuget mindre. Ge mig 30 dagar det fixar du 🙂

Erika GBG 5 år sen

Vill bara peppa och säga att om du bara kommer igång med lite rätt mat och träning, så kan det även vara så att du känner dig lite gladare hela tiden och orkar mer. Dessutom så håller vi andra tummarna att du orkar stånga depressionen ifrån dig!!

Cazi 5 år sen

Jag gick ut i parken igår morse kl. 9 och tränade (började på fastän jag inte fått boken än). Tror dock att jag var lite för ivrig, för jag har inte bara träningsvärk utan jättevärk… Kan knappt ställa mig upp eller sätta mig ner. Känner mig lika stel som då jag var höggravid 😉 Men men, det känns bra iaf. Jag är så peppad och tycker det här är såå kul att vi är så många som gör detta tillsammans! Tack Laila! Själv gör jag det mycket för min ryggs skull, eftersom jag har haft stora problem med den sen min förlossning för 10 månader sen. Har hunnit testa både broccolisoppan med lax, och lax- och torskburgare.Så himla gott!

Svar på kommentaren:
Laila 5 år sen

Det är så det ska vara, du är på gång bra jobbat och kul att du gillar soppan!

Lena 5 år sen

Heeeej
Alla glada hurtiga människor 🙂 jag började med boken igår o har träningsvärk men d stoppade inte mig drog ut med vagnen i morse o gick raskt i 90 min innan frulle…. Sedan hem o egentligen var d vila idag men for ändå på ett pump pass så imorgon blir d spännande att se hur benen orkar :))
Ha en härlig kväll
Kram

Svar på kommentaren:
Laila 5 år sen

Jag kan berätta att jag knappt kunde gå efter min första träning. Jag hade så ont så att jag bara skrattade åt eländet. Men det går över kram

Marre L 5 år sen

Hej!
Längtar efter boken, hoppas att den kommer imorgon! Tog en löptur 5km igår och åt upp det sista påskgodiset:) Nu blir det fokus på bra mat och regelbunden träning. Är taggad till tusen!
Ha det gott alla och kör hårt!

Svar på kommentaren:
Laila 5 år sen

Den borde ligga i brevlådan denna veckan. Bra kört och bra att godispåsen är slut 😉

Jessica Erixon 5 år sen

Den e här!!! Mjukstart blir det här! Pluggar boken, handlar hem rätt mat, 30 min morgonpromenad kan jag klämma in denna veckan, sen kör jag min egen träning denna veckan, det är ett yogapass å 2 thaiboxningspass! Kram

maria.gotene@telia.com 5 år sen

Hej

Jag undrar om det går bra att göra PW någon annan tid på dagen eller är morgonen bäst?!

Tack för en toppen bok!!

Svar på kommentaren:
Linda 5 år sen

Det bästa är ju på morgonen. Men kan du inte det så kör någon annan tid på dagen, det viktigaste är ju att du faktiskt rör på dig. /Linda

Annicka 5 år sen

Kommer att få boken idag från Bokus… Längtar!!!!
Har smygstartat med träning på gymet och PW.

Känner sådan inspiration av detta så jag blir helt snurrig av lycka. 🙂
Dessutom är det vår i luften (i Skåne) så det gör det ännu lättare.

Nu jä**ar (ursäkta svordomen) kör vi!!!! 🙂

Sara 5 år sen

Hej, fick boken igår så har tyvärr inte hunnit börja med några maträtter men imorse tog jag vagnen men tjejen och gick en halvtimmes promenad innan frukost=). Tänkte börja med vild chili con carnen ikväll, hoppas det går bra att jag tar hjortfärs istället för älgfärs då det är det vi har i frysen?

Svar på kommentaren:
Laila 5 år sen

Det går alldeles utmärkt, allt vilt är fantastiskt bra och magert kött!

Emma 5 år sen

Hej Laila. Tack för en bra bok. Har kört liknande träningsmånader förut men det har liksom inte varit hållbart. Alltför strikt och så kan man ju inte leva hela livet. Din bon verkar däremot vara toppen. Jag ska dock träna hemma men hoppad ändå på bra resultat. Nu undrar jag: om man tränar mer än det du har skrivit i boken, behöver man äta något extra då? Om man tränar sent på dagen ska man fortfarande inte äta kolhydrater till middag? Om man vill äta müsli till frukost, hur bör frukosten se ut då? (Hatar havregrynsgröt!) Slutligen, går det bra med vanlig lättmjölk? Varför måste den vara laktosfri?! Hoppas du har tid att svara. Kramar

Svar på kommentaren:
Eva 5 år sen

Hej, Skönt att höra att det är fler som inte klarar gröt. Jag skulle också vilja kunna äta müsli.

Linda 5 år sen

Lailas syster här, som fick vara lite försöksperson på recept och upplägg. 🙂
Förstår alla er som hatar havregrynsgröt, det gjorde jag också. Fick kväljningar när jag skulle äta det. Ta lite äppelmos på sa man då, men det gillar jag inte heller. Men då jag älskar banan så kom jag på att om jag skivar en banan i tunna skivor så det blir MÅNGA skivor så får jag ju med en eller två skivor banan på varje gröttugga. På så sätt smakade gröten mer banan och jag kunde äta den utan problem tillslut. Nu längtar jag efter min gröt, fast fortfarande kan jag bara äta den med banan. Ett annat tips är att köpa den ”lite dyrare” havregrynen som heter Gyllenhammars tror jag. Är i en kartong istället för påse. Den tycker jag personligen att det blir lite godare gröt med. Lycka till!
Ps. Sen finns det ju andra frukostalternativ som är jättegoda de med, testa dem.

Malin 5 år sen

Ett tipps till havregrynsgröten är att riva ett halvt äpple eller päron och massa kanel att ha ovanpå, supergott!

Malin 5 år sen

Ett tips till havregrynsgröt är att riva ett halvt äpple eller päron och ha på gröten strö sen över kanel, super snaskigt!

Birgitta GJ 5 år sen

Testade er broccolisoppa från din bok. Hittade receptet på ”Tasteline”. Bytte ut något lite och hoppade över kesellan men vilken soppa!! Efter några dagar magsjuka var den som bomull för såväl mage, plånbok, hälsa och samvete. Blev allt lite inspirerad!! Tack!

Kickiknas 5 år sen

Ok,är också med. Beställde boken i morse efter en veckas influensa. Har tränat ca fem ggr/veckan sedan i somras. Har mest blivit zumba Wii och löpning. Vill få upp styrkan och bli fastare. Min svaghet är godis, vilket är anledningen till min träning. Har envisa sex kg som inte ger med sig. Kommer kanske inte köra slaviskt med recepten då vi har matkasse varje vecka. Tycker att det är en lysande idé att köra ‘tillsammans’ då man kan peppa varandra. Ha det gott, tjingeling.

Karin 5 år sen

Ja vet, jag är alltid ute i sista sekunden! Kan man få tag i din bok i vanliga affärer eller bara via internet. Vill ju ha den NU!!

Berith 5 år sen

Boken kom idag från Bokus, supersnabbt!! Beställde den i söndags!!! Jättefin!!!
http://www.prettyhomeblog.se

Sara 5 år sen

Hej, ska gå upp riktigt tidigt imorgon för att hinna ta min halvtimmespromenad innan dagens alla måsten börjar. Känner att jag behöver lite peppning inför det då att gå upp extra tidigt inte är min starka sida=). Men nu kör vi=)!

Svar på kommentaren:
Sara 5 år sen

Det är bara att bestämma sig 🙂 Snooza inte utan bara gå rakt upp när klockan ringer! på med träningkläderna på direkten och bara gå 🙂 tänk inte! haha

Sabina 5 år sen

Hejsan! Jag har ännu inte fått boken. Förhandsbeställde den via mama då det annonserades om denna möjlighet på bloggen. Har inte heller fått svar på mitt mail jag skickade till modern mom. Hoppas allt är i sin ordning och att boken kommer imorgon eller på fredag. Hade fint!

Monika Blomberg 5 år sen

Hej! Jag fick boken igår, började med promenader och gym den första april. Nu har jag fått ruskiga skavsår på båda hälarna, någon som kan tipsa om vad jag ska göra? köra på eller vänta tills de läkt?

Malin 5 år sen

Min bok kom oxå idag, ska läsa den nu och köra igång så smått, mycket fina bilder på maten ser verkligen gott ut, kram malin

Louise 5 år sen

Hej Laila!
Har läst din blogg i flera år och tycker den är bra. Tycker det är så kul att du startat kom i form fliken här. Jag skulle gärna vara med men tror du det går för jag jobbar natt så mitt schema är inte riktigt regelbundet? Har du tips på vad som är bra att äta på natten? kram Louise

Ingela 5 år sen

Hej! Samma problem för mig som Sabina ovan; beställde via Mamalänken och har vare sig fått bok eller svar på mejlen?

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Relaterade inlägg

San Francisco är en fruktig och söt drink som tillsammans med sin bas av vodka och söta bananlikör lyftes av apelsinjuicens friska sötma. Grenadin agerar färgsättare och rent färgmässigt erhålles något som…