Kom i form!

Hej på er, i morgon så är det ju tänkt att min mini kom i form klubb ska sparka igång, men tydligen så är det flera av er som ej fått boken ännu. Så för att kunna göra något åt den saken så skulle jag vilja att ni som beställt boken och ej fått den ännu mailar mig på kontakt@modernmom.se
Så löser jag det, det är ju självklart att ni ska kunna vara med från början av kom i form klubben. Jag löser det via mail till er så länge tills ni fått boken.

Skriv vart ni beställde boken och när ni beställde boken så att jag kan ringa och ta reda på när boken kommer hem till er.

Jag skulle vilja att alla som nu vill vara med i kom i form klubben mailar mig på kontakt@modernmom.se mest för att det är kul att se hur många ni är samt att jag kommer att försöka hitta på lite roliga saker för er, kanske en kom i form träff till och med i sommar. Skriv bara jag är med i kom i form klubben när ni mailar till modernmom, Och återigen den är gratis så att ingen missuppfattar det

Innan ni nu kör igång tillsammans med mig så är det jätteviktigt att ni har läst all information som står i boken Ang maten, träningen och motivationen.

image

Om ni har lust ta en förebild för er egen skull och lägg i byrån,  det är alltid roligt att ha och det är peppande att titta tillbaka på när man börjar se ett resultat!
Nu kör vi kram L 

2013-03-31 Må bra

Kommentarer

Marie Haraldsson 5 år sen

Hej! Jag vill vara med i Din Kom i formklubb. Jag är 24 år och är 7 kg från mitt viktmål allt annat är bonus.

Linda 5 år sen

Hej! Jag kör också igång nu. Är 25 år och har 6 kg att gå ner för att nå min drömvikt. Let’s do this! : D

Carolina 5 år sen

Jag vill också vara med, har beställt boken idag så jag hoppas att den kommer i veckan. /Carolina

Millan 5 år sen

Hej! Tänkte höra med dig om man kan beställa boken idag! Och om du har lust att mejla mig så länge till den kommer? Kram millan

Rose-Marie Näslund 5 år sen

Hej! Jag vill vara med i kom i form klubben.

Maria 5 år sen

Hej!
Jag vill gärna vara med i din ”kom i form klubb”. Har beställt boken nu och hoppas den kommer snabbt. Kan du maila mig tills den kommer?

Kram

Helen 5 år sen

Hej! Jag vill vara med i Din kom i formklubb. Jag är 38 år och hoppas gå ned 3-4 kg,
Är tacksam för all hjälp.
Helen

Sara 5 år sen

Hej, skrev nyss ett mail till dig om var jag har beställt boken men glömde lägga till att jag vill vara med i kom i form klubben. Ska jag skicka ett till där jag skriver det eller räcker det bara att jag skrivit var jag beställde boken? Ser fram emot att få börja snart=)!

Karin 5 år sen

Hej har försökt maila ang att jag inte fått boken, beställde den via mordernmom för ca 3 veckor sedan. ”bokus. Com” när jag mailat till kontakt@mordernmom.se så får jag tillbaka att det inte gått att skicka?
Hjälp! Med vänlig hälsning,/ Karin

Svar på kommentaren:
Cecilia Mattsson 5 år sen

Även jag får tillbaka mina mail om att de inte kommer fram!! Jag har också beställt boken igenom modermom för ca 2 veckor sedan!! Cia

Maja 5 år sen

Du har ett R för mkt i mailadressen..;)

Ing-Marie 5 år sen

Hej!
Jag är med! Vill gå ner 2-3 kg.
Tacksam för all hjälp./ Ing-Marie

Ing-Marie 5 år sen

Hej Laila!
Jag vill gärna vara med, har 2-3 kg som ska bort, och är tacksam för all hjälp.
Kram Ing-Marie

Sandra G 5 år sen

Här är en till som tänkte vara med. Ska läsa den sista delen om träningen i boken idag.

Monica 5 år sen

Åh jag har precis snubblat in här och blir nyfiken . Var beställer man boken så man får den snabbast tro ? Jag har ju för tusan 20 kg för mycket att släpa på . ..idag iallafall .:)

Svar på kommentaren:
Laila 5 år sen

Säkrast är att köpa den i butik så att du får den med en gång. Kram Laila

Mita 5 år sen

Hej
Vill gärna hänga på men har inte fått min bok ännu. ❤

Linda 5 år sen

Hej
Har mailat dig att jag beställt boken och gjorde det v 11 och mailade och frågade och de skulle skicka den v 12 men ännu ej fått den. Det var igenom prenumerationsshopen (Bonniers kundtjänst). Beställde den härigenom för det stod att man då fick den signerad!

Jag vill vara med i Kom i form klubben och skrev det i ditt mail.

Jihooo nu kör vi!
// Linda T

Helen 5 år sen

Glömde skriva att jag beställde din bok för ungefär 1 1/2 veckor sedan på modernmom.
Helen

Ela 5 år sen

Jag kan gärna vara med i klubben! Finns boken ute i butik redan?

Sandra B 5 år sen

jaha, då va förtsa passet gjort. Jag har gått 30 min på mitt nyinskaffade gåband före frukost!!!

Gymmet får bli i eftermiddag……..

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Relaterade inlägg

San Francisco är en fruktig och söt drink som tillsammans med sin bas av vodka och söta bananlikör lyftes av apelsinjuicens friska sötma. Grenadin agerar färgsättare och rent färgmässigt erhålles något som…