• 2013-02-12
  • 0

En av mina absoluta favoriter när det kommer till stilikoner är Elle Macpherson. Er ren inspirationskälla som alltid är sådär galet snygg och som inspirerar till tusen. Här kommer lite info om denna vackra kvinna:

– Vem: Elle Macpherson 48 år
– Yrke/känd för: Fotomodell, skådespelerska och designer
– En typisk look: Tighta jeans, heels och en slapp överdel som hon gärna piffar till med solglasögon och någon snygg päls
– Vad tycker Therese: Elle måste vara den snyggaste 48- åringen i hela världen, jag skulle utan tvekan byta garderob med henne vilken sekund som helst för jag älskar hennes klädstil. Enkelt och  snyggt med små detaljer som lyfter hela outfiten känns som hennes signum.

Se alla mina stilikoner här

2013-02-12 Mode & Skönhet

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Relaterade inlägg

Under sommaren är det extra viktigt att ta hand om huden på rätt sätt och skydda sig. För även om solen är underbar och härlig, så är det ändå vår största orsak…

Konfirmation, skolavslutningar, bröllop, midsommar och härliga semesterdagar. För allt letar vi ofta den perfekta outfiten. Över lag tror jag vi är lite dåliga på att tänka multiuse. Hur ofta har du inte…

San Francisco är en fruktig och söt drink som tillsammans med sin bas av vodka och söta bananlikör lyftes av apelsinjuicens friska sötma. Grenadin agerar färgsättare och rent färgmässigt erhålles något som…