• 2013-02-10
  • 5

Åhh har ni hört att Victoria´s secret ska öppna en butik i Sverige? Butiken sägs öppna till våren vägg-i-vägg med Clarion Hotel Arlanda utanför Stockholm och kommer att sälja skönhetsartiklar samt accessoarer (dvs alla underbara parfymer, body mist etc). En underbar nyhet för alla oss som älskar VS och har längtat efter att få tillgång till deras underbara produkter även i Sverige. Äntligen!

Vad tycker du om den härliga nyheten?

Psst! Här söker dem personal till VS butiken som ska öppna i Sverige

2013-02-10 Mode & Skönhet

Kommentarer

Nettan 5 år sen

Hej
Tack för den fina informationen, en fråga…
Jag undrar kommer dom sälja underkläder , morgonrock och mjuka mysdresser osv?
Kramisar Nettan

Svar på kommentaren:
Therese 5 år sen

Hej Nettan! Nej tyvärr så kommer dem inte att göra det till en början iallafall. Nu blir det ”bara” skönhetsartiklar som kommer att säljas, går det bra här i Sverige så kanske dem kommer att utöka sortimentet =) Kram Therese

Nettan 5 år sen

Hej

Tack snälla för snabbt svar /Kramisar Nettan

Annette 5 år sen

Så kul! Men jag hade önskat att dom öppnade en butik i Köpenhamn oxå …. närmare för min del ;). Önskar oxå att de skulle haft sina underbara underkläder mm, bästa kvalité jag haft! Kramar

Anna 5 år sen

De kommer öppna på terminal 5, samt sälja trosor osv. Finns info på swedavia

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Relaterade inlägg

Under sommaren är det extra viktigt att ta hand om huden på rätt sätt och skydda sig. För även om solen är underbar och härlig, så är det ändå vår största orsak…

Konfirmation, skolavslutningar, bröllop, midsommar och härliga semesterdagar. För allt letar vi ofta den perfekta outfiten. Över lag tror jag vi är lite dåliga på att tänka multiuse. Hur ofta har du inte…

San Francisco är en fruktig och söt drink som tillsammans med sin bas av vodka och söta bananlikör lyftes av apelsinjuicens friska sötma. Grenadin agerar färgsättare och rent färgmässigt erhålles något som…